Μπέττυ Μαγγίρα: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Δημήτρη Μάζη [pics]

Αναμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Έχοντας συμπληρώσει 17 χρόνια κοινής πορείας, εκ των οποίων τα 10 είναι παντρεμένοι, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης είναι ευτυχισμένοι μαζί! Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια και απολαμβάνουν κάθε στιγμή μέσα σε αυτή.

Οι δύο κόρες τους, Ανδριάνα και Καλλινίκη, αποτελούν την μεγαλύτερη επισφράγιση του έρωτά τους, με τους δυο τους να χαίρονται να τις βλέπουν να μεγαλώνουν και να αποκτούν τη δική τους προσωπικότητα. Η Μπέττυ Μαγγίρα μπορεί να λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι, αφού αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha “Σπίτι είναι…”, όμως φροντίζει να συμπληρώνει το χαμένο χρόνο, κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί με τα κορίτσια της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μάζη σε μια από τις βόλτες τους στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό, κάνοντας βόλτα με τη μηχανή, ενώ παράλληλα τακτοποίησε και τις υποχρεώσεις του. Η γνωστή ηθοποιός φορώντας αθλητικά και ένα υπέροχο καφέ παλτό, έκανε ακόμα μια στιλάτη εμφάνιση.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More