Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν χορταίνει τις κόρες της! Οι ατέλειωτες βόλτες τους μετά το My Style Rocks! [pics]

Η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το τέλος του παιχνιδιού μόδας, “My style rocks”, έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στις κόρες της, Ανδριάνα και Καλλινίκη, οι οποίες αναμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα πράγματα της ζωής της. Δεδομένου ότι τα γυρίσματα του παιχνιδιού ήταν πολύωρα, η γνωστή ηθοποιός περνούσε πολλές ώρες της ημέρας εκτός σπιτιού. Φέτος πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ, “Ματίλντα”, γεγονός που την κάνει πολύ χαρούμενη, καθώς το θέατρο αποτελεί μία από τις μεγάλες της αγάπες.

Ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Το ζευγάρι μετρά 17 χρόνια κοινής πορείας με τον έρωτά του να δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου. Η μεγάλη τους κόρη είναι πλέον 9 χρονών ενώ η μικρή 5,5. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της παλιότερα ότι οι κόρες της παρακολουθούσαν το “My style rocks” και μάλιστα εκνευρίζονταν όταν οι παίκτριες μίλαγαν άσχημα στη μαμά τους.

Πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Μπέττυ μαζί με τα κορίτσια της στα νότια προάστια να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και να κάνουν ψώνια. Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στις μικρές και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να τους χαλάσει κανένα χατήρι. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες η ηθοποιός εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με τις στιλιστικές επιλογές της.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More