Μπέττυ Μπαζιάνα: Φόρεσε σε επίσημο δείπνο στις ΗΠΑ το ίδιο chic φόρεμα της συνάντησης με την Καμίλα!

Στα χνάρια της Kate Middleton φαίνεται πως βαδίζει και η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας και σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Μπέττυ Μπαζιάνα.  Όπως, λοιπόν,  η Δούκισσα του Cambridge είχε φορέσει το ίδιο εντυπωσιακό φόρεμα Alexander Mc Queen στη βάφτιση του παιδιού της και στο γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle (δες εδώ), έτσι και η Μπέττυ Μπαζιάνα επέλεξε να φορέσει σε δυο επίσημα events το ίδιο φόρεμα.

Ήταν Μάιος  του 2018, όταν είδαμε για πρώτη φορά την ομολογουμένως κομψή Μπέττυ Μπαζιάνα να ξεναγεί την πριγκίπισσα Καμίλα της Αγγλίας στο Μουσείο Μπενάκη.  Η σύντροφος του πρωθυπουργού είχε κερδίσει μάλιστα στα σημεία, αφού σεβόμενη την καλεσμένη της είχε επιλέξει ένα κλος φόρεμα κάτω από το γόνατο με V κόψιμο στο λαιμό και 3/4 μανίκι, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα. Και φυσικά είχε ακούσει τις καλύτερες κριτικές για το στυλ και τη φινέτσα της.

Το ίδιο, λοιπόν, φόρεμα… που φαίνεται πως λάτρεψε, δεν θα μπορούσε να μην το πάρει μαζί της και στο ταξίδι της στην Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μπαζιάνα συνόδευσε τον πρωθυπουργό  στην Αμερική, στο περιθώριο της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, όπου είχε και την ευκαιρία να συναντηθεί με ξένα funds και επενδυτές.

Η εμφάνιση της ήταν ιδιαίτερα διακριτική στο πλευρό του πρωθυπουργού, τον οποίο όμως και συνόδευσε στη δεξίωση που παρέθεσε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Κ. Κούτρας προς τιμήν του Πρωθυπουργού, με καλεσμένους εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας. Και φυσικά εκεί την είδαμε πάλι με το ίδιο λευκό κλος φόρεμα, που της πήγαινε πολύ!

Το βίντεο δημοσίευσε η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρίκα

Read More

And More