Μπέττυ Μπαζιάνα: Με chic φόρεμα και άψογο στυλ στην Ιθάκη! [pics]

Μπέττυ Μπαζιάνα: Με chic φόρεμα και άψογο στυλ στην Ιθάκη! [pics] | tlife.gr

Κάθε φορά που η Μπέττυ Μπαζιάνα κάνει μια επίσημη εμφάνιση είτε στο πλευρό του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είτε συνοδεύοντας κάποιο επίσημο πρόσωπο είναι ακόμα καλύτερη στις στυλιστικές της επιλογές! Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχει κάνει σε επίσημα γεύματα αλλά και επίσημες εμφανίσεις τις πιο σικάτες επιλογές. Χωρίς υπερβολές αλλά με μια fashion διάθεση η σύζυγος του Πρωθυπουργού έχει καταφέρει να τραβάει την προσοχή και τα φλας!

Η Μπέττυ Μπαζιάνα βρέθηκε μαζί με τον Πρωθυπουργό στην Ιθάκη, σε μια σημαντική στιγμή για εκείνον. Και μπορεί την ημέρα του διαγγέλματος για την έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια η προσοχή όλων να ήταν στραμμένη στον Αλέξη Τσίπρα αλλά τώρα προσέχοντας τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook, προσέξαμε την άριστη ενδυματολογική επιτροπή της συζύγου του.

Η Μπέττυ Μπαζιάνα επέλεξε ένα midi wrap σε nude απόχρωση φόρεμα, το οποίο συνδύασε με πέδιλα στο ίδιο χρώμα. Δε φόρεσε καθόλου κοσμήματα παρά μόνο μια λεπτή αλυσίδα στο λαιμό και το outfit της ήταν σικάτο θηλυκό και ότι πρέπει για το νησί αλλά και τη συγκεκριμένη στιγμή

Δες φωτογραφίες

 

READ more