Μπέτυ Αρβανίτη: Δες την λαμπερή κυρία του ελληνικού κινηματογράφου και τον συγγραφέα γιο της σε βραδινή έξοδο!

Η Μπέτυ Αρβανίτη έγινε γνωστή για την συμμετοχή της σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, όπως η “Νύχτα γάμου” όπου έπαιζε με τον δεύτερο σύζυγό της ζωής της Φαίδων Γεωργίτση -ο γάμος τελικά κράτησε για λίγο αλλά την ταινία θα την θυμόμαστε πάντα. Ο Αλέξης Σταμάτης έγινε γνωστός μέσα από μία διαφορετική τέχνη, εκείνη της συγγραφής.

Ο βραβευμένος συγγραφέας και η ηθοποιός δεν έχουν πολυδιαφημίσει την συγγενική σχέση τους. Η Μπέτυ Αρβανίτη και ο Αλέξης Σταμάτης όμως, είναι μητέρα και γιος και φροντίζουν όταν μπορούν να περνούν χρόνο μαζί. Το ίδιο έκαναν και χθες, όταν βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης: “Ο κύκλος με την κιμωλία” στο Θέατρο Παλλάς. Μαζί τους ήταν και η σύντροφος του συγγραφέα, η όμορφη ηθοποιός Εύα Σιμάτου.

Ο Αλέξης Σταμάτης είναι καρπός του πρώτου γάμου της ηθοποιού με τον αρχιτέκτονα Κώστα Σταμάτη. Αν και αρχικά ο γιος της ηθοποιού ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και εργάστηκε ως αρχιτέκτονας, τελικά επικράτησε το καλλιτεχνικό μικρόβιο που του κληροδότησε εκείνη και ο ίδιος μεταπήδησε στον κόσμο της λοχοτεχνίας.

Read More

And More