Μπέτυ Μαγγίρα: Backstage φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας που παρουσίασε

Μια ιδιαίτερη επίδειξη μόδας παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης η αγαπημένη Μπέττυ Μαγγίρα. Η εκπληκτική performer βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και κέρδισε τις εντυπώσεις στο show της σχεδιάστριας Ντενίζ Ελευθερίου.

“Η Υψηλή Ραπτική συναντά την Ανακύκλωση! Κάνε την ανακύκλωση δική σου υπόθεση!”, ήταν το οικολογικό moto της επίδειξης που πραγματοποιήθηκε σε έναν ανατρεπτικό χώρο, στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο Φοίνικα.

Η Ντενίζ Ελευθερίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης είχε ως στόχο να συμβάλει στην ενεργοποίηση της οικολογικής συνείδησης των πολιτών συνδέοντας τη μόδα με την οικολογία. Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” και ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Η Μπέττυ ήταν η ιδανική οικοδέσποινα για μία βραδιά αφιερωμένη στη μόδα και φυσικά το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια για να σου μεταφέρει όλα όσα έγιναν λίγο πριν αρχίσει η επίδειξη.

Δες backstage φωτογραφίες από την επίδειξη!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σύνολο των εσόδων της εκδήλωσης θα δοθούν προς ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων του Δημοτικού Βρεφοκομείου “Άγιος Στυλιανός”, μέσω του Συλλόγου Αποφοίτων Καλαμαρί.

Read More

And More