Μπέτυ Μπαζιάνα – Αλέξης Τσίπρας: Σπάνια βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο – Φωτογραφίες

Μία σπάνια επίσημη έξοδο πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η σύντροφός του έδωσαν το «παρών» στο Ηρώδειο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, που έγινε προς τιμήν του συνθέτη Απόστολου Καλδάρα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα καταχειροκρότησαν τον Γιώργο Νταλάρα, ενώ μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν και στα παρασκήνια για να τον συγχαρούν και από κοντά.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, με ελαφρύ μακιγιάζ, επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα και σανδάλια.

«Έχω την αίσθηση ότι η Μπέτυ πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν εγώ την εντοπίσω. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, με διακυμάνσεις, με αποστάσεις, με δυσκολίες, αλλά ήμασταν μαζί από παιδιά. Κάποια στιγμή αποφασίσαμε να το παλέψουμε να ζήσουμε μαζί. Ένα δύο χρόνια μετά τη συγκατοίκηση μάς προέκυψε ο Φοίβος – Παύλος, το πρώτο μας παιδί. Δεν είχε νόημα να πούμε σε όλους που μας ήξεραν μαζί πάμε να κάνουμε ένα γλέντι. Είπαμε θα κάνουμε ένα γλέντι μόλις γεννήσουμε το παιδί μας. Κάναμε ένα σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο είναι το νομικά και θεσμικά απαραίτητο για να διασφαλίσει δύο ανθρώπους που ζουν μαζί, και το οποίο μας άρμοζε και μας ταίριαζε» είχε δηλώσει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Φωτογραφίες: NDP – Θωμάς Δασκαλάκης

Read More

And More