Μπήκαν στο σπίτι του και τον σκότωσαν! Φωτορεπορτάζ TLIFE

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις έντεκα χθες το βράδυ, όταν τρεις ληστές, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς χτύπησαν την εξώπορτα στη μονοκατοικία που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου 341 και όπου κατοικούν εννέα μετανάστες από το Πακιστάν. Το ΤLife βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής, λίγα λεπτά μετά το έγκλημα που διαπράχθηκε εκεί.
Οι δράστες κρατούσαν όπλα και προφανώς θεώρησαν τους άτυχους μετανάστες “εύκολα θύματα”. Τελικά, τράπηκαν σε φυγή χωρίς να καταφέρουν να πάρουν χρήματα αλλά πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ένας από αυτούς, ενώ κάποιος άλλος τραυματίστηκε στο χέρι.

Ένας από τους ενοίκους, θείος του νεαρού άντρα που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, δήλωσε στο ΤLife: ”Εδώ μένουμε εννέα άτομα. Ήμουν μέσα όταν χτύπησε το κουδούνι. Νομίζαμε ότι ήρθε κάποιος φίλος μας κι ανοίξαμε αμέσως την πόρτα. Μπαίνουν αμέσως μέσα και λένε ”είμαστε αστυνομικοί”. Εμείς τους ζητήσαμε να βγάλουν τα χαρτιά, που δείχνουν ότι είναι αστυνομικοί, αυτοί έβγαλαν τα όπλα και είπαν ότι είναι Αλβανοί. Ζήτησαν να τους δώσουμε όλα μας τα λεφτά κι αμέσως σκότωσαν τον ανηψιό μου και πυροβόλησαν τον άλλο στο χέρι.

Έξω από τον τόπο του εγκλήματος βρισκόταν κι ένας νεαρός, Ελληνικής καταγωγής, ο οποίος δήλωσε : ”Καθόμουν στη γωνία απένατι και ξαφνικά βλέπω τρεις άντρες να τρέχουν. Έρχεται μία πράσινη BMW, ο οδηγός κορνάρει κι ο ένας από τους τρεις μπήκε μέσα. Οι άλλοι δύο ανέβηκαν σε μία μηχανή κι έφυγαν προς τα κάτω.Ήταν Αλβανοί σίγουρα! Μπήκαν μέσα για να τους πάρουν χρήματα, αυτοί δεν είχαν και σκότωσαν τον έναν. Ήρθε ασθενοφόρο πριν από λίγο και πήρε τον τραυματία. Ο άντρας που έχασε τη ζωή του είναι ακόμα μέσα”.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More