Μπήκε στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη: «Το ένστικτο μου με πήγε στο ιατρείο και ποτέ δεν με έχει προδώσει»

Μια περιπέτεια υγείας που την οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πέρασε η Ρούλα Ρέβη. Η γνωστή φωτογράφος, μετά από οδηγία του γυναικολόγου της Παναγιώτη Ψαθά, μια μέρα πριν τις διακοπές με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα και τα δίδυμα παιδιά τους: Ειρήνη και Άγγελο, βρέθηκε στο ιατρείο του και αναγκάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο. Η ίδια με δυο φωτογραφίες της στο Instagram και έχοντας τη στήριξη όλων των αγαπημένων προσώπων της μίλησε για την περιπέτεια υγείας της.

Χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, η Ρούλα Ρέβη επικεντρώθηκε στο να επικοινωνήσει την περιπέτεια υγείας της, ώστε να παροτρύνει κυρίως τις γυναίκες να μην αμελούν τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουν, τα σημάδια που τους δίνει το σώμα τους, αλλά και τις οδηγίες του γυναικολόγου τους, καθώς η πρόληψη και ο έλεγχος μπορούν να σώσουν ζωές

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram και δύο φωτογραφίες, η Ρούλα Ρέβη, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους πως έχει μία γυναικολογική περιπέτεια με την υγεία της, ενώ παράλληλα τόνισε πως η πρόληψη και η έγκαιρη επίσκεψη στον γυναικολόγο είναι το παν.

«Κοίτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατάς όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιούλιος, που άφησε νησί και οικογένεια, γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ένα υπάκουο κορίτσι. Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης, ο άνθρωπος μου, αυτός που στέκομαι σούζα, που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτή.

Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο, ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωνογραφημένη από την υπέροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπεροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρουλα @eugeniasamara. Τι άλλο να ζητήσω πια? Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη.

Read More

And More