Μπιλ Γκειτς: Χώρισε και επίσημα μετά από 27 χρόνια γάμου

Και επίσημα χωρισμένοι θεωρούνται πλέον ο Bill Gates και η επί 27 χρόνια σύζυγός του Μελίντα καθώς κατέθεσαν τα σχετικά έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNBC, στο έγγραφο κανένας από τους δύο δεν ζήτησε αλλαγή ονόματος, ωστόσο, δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για το τι θα αλλάξει. Από την πλευρά του το US Weekly, που επικαλείται τα δικαστικά έγγραφα, αναφέρει ότι η αίτηση διαζυγίου τους δεν περιλάμβανει υπογεγραμμένη προγαμιαία συμφωνία.
Η είδηση της απόφασής τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες έσκασε σαν βόμβα πριν τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν ένα από τα πιο γνωστά στον επιχειρηματικό και όχι μόνο κόσμο, και κανείς δεν περίμενε πως θα έφτνε η μέρα που θα χώριζαν.

Όπως ανέφεραν, τον Μάιο, οι NYTimes, η Μελίντα Γκέιτς δυσανασχέτησε με τη σχέση του συζύγου της με τον παιδεραστή Τζέφρι Επστάιν και αφού τα μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν λεπτομέρειες για τη σχέση μεταξύ των δύο ανδρών, προσέλαβε δικηγόρους για να εκκινήσουν τις διαδικασίες διαζυγίου.

Ενώ οι δυο τους συμφώνησαν να συνεχίσουν να συνεργάζονται για τη φιλανθρωπία, είναι πιθανό η συνεργασία να τελειώσει μαζί με τον γάμο. Τον περασμένο μήνα το Ιδρυμα Bill & Melinda Gates, όπου οι δύο είναι συμπρόεδροι και διαχειριστές, είπε ότι η Μελίντα Γκέιτς θα παραιτηθεί εάν κάποιος από τους δύο καταλήξει ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί, αφότου περάσει δοκιμαστική περίοδο δύο ετών.

Read More

And More