Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Διαζύγιο βόμβα μετά από 27 χρόνια γάμου

Χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του, Μελίντα Γκέιτς.

Οι δυο τους εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, που έπεσε σαν «βόμβα» το βράδυ της Δευτέρας (3/5) και μεταδόθηκε αμέσως ως έκτακτη είδηση στα βρετανικά και αμερικανικά media.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από πολλή σκέψη και δουλειά στη σχέση μας, καταλήξαμε στην απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας. Τα τελευταία 27 χρόνια μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και δημιουργήσαμε ένα Ίδρυμα με δραστηριότητες σε ολόκληρο τον πλανήτη για να μπορέσουν όλοι οι άνθρωποι να διάγουν υγιή και παραγωγικό βίο. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην αποστολή αυτή και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί στο ίδρυμα, αλλά πλέον δεν θεωρούμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί σαν ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας. Ζητάμε να μας δοθεί χώρος και να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή της οικογένειας μας καθώς ξεκινάμε στη νέα φάση της ζωής μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση που ανήρτησε ο Μπιλ Γκέιτς στο προφίλ του στο twitter.

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς παντρεύτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ύστερα από έξι χρόνια γνωριμίας. Ο Γκέιτς ήταν ήδη δισεκατομμυριούχος από το 1987, ενώ είχε ιδρύσει τη Microsoft to 1975. Σήμερα, σύμφωνα με το Bloomerg, είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Οι λόγοι του διαζυγίου παραμένουν άγνωστοι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melinda French Gates (@melindafrenchgates)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melinda French Gates (@melindafrenchgates)

Read More

And More