Μπο: Έξαλλος κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας – Άγνωστοι τον χάκαραν!

Μια δυσάρεστη έκπληξη είχε ο Μπο, εχθές το βράδυ, όταν κατά την διάρκεια κρουαζιέρας, άγνωστοι του χάκαραν τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο γνωστός ράπερ προσπαθησε να μπει στον λογαριασμό του, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και δεν μπορούσε να μπει στο Instagram. Φυσικά, ο “Διάσημος” του Survivor έγινε έξαλλος και πήρε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά ενημερώθηκε ότι δύσκολα μπορεί να γίνει ανάκτηση του λογαριασμού.

Η Δίωξη, πάντως, θα ερευνήσει ποιος είναι υπεύθυνος και γιατί το έκανε, ενώ ο Μπο πρόκειται να κάνει νέο λογαριασμό στο Instagram.
Λίγη ώρα πριν μάθει τι συνέβη, ο Μπο ξεσήκωσε το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Νεφέλη με μια συναυλία εν πλω με τις αγαπημένες τους rap επιτυχίες. Ο γνωστός ράπερ επιβιβάστηκε στο κρουαζιερόπλοιο την Παρασκευή το πρωί και πριν τη συναυλία έκανε τις βόλτες του στα σοκάκια της Μυκόνου, στα παράλια της Τουρκίας στη Σάμο και τη Μήλο, ενώ δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

Read More

And More