Μπο: Η πρώτη του sexy φωτογράφιση μετά το Survivor! [pics]

Ο Μπο ήταν από τους αγαπημένους παίκτες του Survivor και παρέμεινε στο παιχνίδι τέσσερις μήνες, παρά το ότι τον είχαν προτείνει αρκετές φορές προς αποχώρηση. Όταν αποχώρησε, μάλιστα, ήταν άλλος άνθρωπος, αφού έχασε μέσα στο παιχνίδι 30 ολόκληρα κιλά, γυρίζοντας στην Ελλάδα αγνώριστος. Ο Μπο ή Χαράλαμπος Ξενίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, φαίνεται πως θα κρατήσει το νέο του look, καθώς εκτός ότι του πηγαίνει πολύ, οι γυναίκες θαυμάστριες αυξήθηκαν αρκετά.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, μίλησε για τα μαθήματα που πήρε από το Survivor, καθώς μπόρεσε να ξεχωρίσει το ουσιαστικό από το ασήμαντο.

Ξαφνικά λοιπόν βρέθηκες σε ένα μακρινό μέρος, μακριά από όλους και από όλα, χωρίς καμία επικοινωνία. Ουσιαστικά ήταν μια ευκαιρία να βρεθείς μόνος με τον εαυτό σου. Έκανες μια βουτιά μέσα σου;
Σίγουρα έτσι είναι, γιατί στην καθημερινότητα δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς και πολύ. Δεν κάθεσαι δηλαδή να μετρήσεις και να πεις «εγώ για μένα τι έχω κάνει; Πού πάω;» Εκεί είχες μια θάλασσα μπροστά, ένα βουνό πίσω, ανθρώπους που δεν είναι επιλογή σου, οπότε κάνεις μια αποτίμηση της ζωής σου. Καταλαβαίνεις ποιους αγαπάς πραγματικά ή ποιους νομίζεις ότι αγαπάς, γιατί μπορεί να είναι κάποιος που σου δίνει απλά πληροφορίες, δεν σημαίνει ότι είναι και άνθρωπός σου. Άρα ξεχωρίζεις τι είναι ουσιαστικό και τι αλήθεια. Εκεί κάνεις την αποτοξίνωσή σου και μπορείς να έχεις πιο ουσιαστική εικόνα. Έκανα μια τεράστια βουτιά μέσα μου, την πιο τεράστια που έχω κάνει στη ζωή μου.
Και τι βρήκες;
Ανθρώπους που με αγαπάνε πάρα πολύ, έχω συγκινηθεί μόνος μου με πράγματα που έχουν συμβεί αλλά δεν τα έχω καταλάβει γιατί γινόταν κάτι και μετά θόλωνε η εικόνα. Εκεί ήμουν για πάρτη μου, δεν με αποσπούσε τίποτα κι, έτσι έβαλα τα πράγματα στη θέση τους.
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Read More

And More