Μπο: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του Δανάη – Φωτογραφίες

Ο Μπο διανύει μία από τις όμορφες περιόδους της ζωής τους, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Δανάη.

Ο γνωστός τραγουδιστής τα τέλη του καλοκαιριού βρίσκεται σε σχέση με την εντυπωσιακή μελαχρινή, με την οποία είναι αχώριστοι και full in love.

Ο Μπο και η αγαπημένη του πριν δημιουργήσουν αυτό το όμορφο ειδύλλιο, διατηρούσαν φιλικές επαφές μέχρι που η σχέση αυτή άλλαξε με τον τραγουδιστή να δηλώνει χαρούμενος για αυτή.

Πρόσφατα, το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε μία κοινή βραδινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης, όπου διασκέδασαν μαζί με την παρέα τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Είμαι πολύ καλά. Εδώ και δύο μήνες είμαι σε μια σχέση και είμαι πολύ ερωτευμένος. Η Δανάη είναι αθλήτρια του στίβου και εργάζεται σε μια εταιρεία. Ποτέ δεν με ένοιαζε η σύντροφος που θα είχα να είναι του χώρου. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι αύρα έχει ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου και τι σου βγάζει όταν μιλάς μαζί του και όταν τον κοιτάς στα μάτια. Δεν είναι ότι και στον χώρο μας δεν υπάρχουν καλά παιδιά, αλλά ανάμεσα σε δύο καλλιτέχνες υπάρχουν και ανταγωνισμοί και δεύτερες σκέψεις. Και δυστυχώς αυτός ο ανταγωνισμός μπορεί να μεταφερθεί και στο σπίτι κι αυτό δεν είναι υγιές».

Με τη Δανάη γνωριζόμασταν πολλά χρόνια, αλλά δεν είχε προκύψει κάτι μεταξύ μας. Με ένα μαγικό τρόπο ήρθαμε κοντά. Μου αρέσει που πριν γίνουμε ζευγάρι ήμασταν φίλοι. Γιατί με τον σύντροφό σου πρέπει να είσαι και φίλος και να περνάτε ωραία μαζί. Αν η σχέση είναι μόνο ερωτική, μπορεί και να μην έχει αίσια κατάληξη γιατί ο έρωτας σε τυφλώνει. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε μαζί», είχε δηλώσει ο Μπο σε συνέντευξή του ο Μπο.

Ο Μπο και η σύντροφός του Δανάη, δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί και στον φακό, ενώ όπως θα δεις ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More