Μπογδάνος για Σφακιανάκη: «Είπα, αυτό που θα σου κάνω θα το θυμάσαι»!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη για τον “εκβιασμό” που έκανε στο Νότη Σφακιανάκη και τη δισκογραφική του εταιρεία, ώστε να πάει καλεσμένος στην εκπομπή του.

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάλαβα ότι μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να βρεις το δίκιο σου είναι ο τραμπουκισμός. Μετά από την πρώτη συνέντευξη, φαινόταν ότι έχουμε μια καλή χημεία, σηκώνω εγώ το κινητό “Έλα Νότη, γιατί στην πέφτουν έτσι;”, “Τι να πώ…” μου λέει αυτός. Του λέω “Δεν έρχεσαι να τα πούμε;”, μου λέει “Έρχομαι. Πότε;”. Απαντώ “Την ερχόμενη Τετάρτη”. “Κανένα πρόβλημα. Αν η εταιρεία είναι ΟΚ, εγώ είμαι μέσα”, απάντησε. Μιλάω με την εταιρεία και μου λένε “Αν ο Νότης είναι ΟΚ εμείς δεν έχουμε παράπονο”. Μιλάω πάλι μαζί του τη Δευτέρα για το τελικό ΟΚ και μου λέει πάλι “ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα”.
«Μου σκάει ένα μήνυμα αργά το βράδυ της Δευτέρας από έναν μάνατζερ της εταιρείας που μου έγραφε: “Καταρχήν, ο Νότης δεν κατάλαβε και κατα δεύτερον, πιστεύουμε και εμείς και το μαγαζί ότι είναι πολύ σημαντικό η συνέντευξη να γίνει μετά την πρεμιέρα». Έκανα κάτι πάρα πολύ απλό… Αφού λογοφέραμε πολύ άσχημα με τον μάνατζερ, του είπα ότι σου το χρεώνω προσωπικά και αυτό που θα σου κάνω θα το θυμάσαι, γιατί με λέγαν ψεύτη».
Διάβασε περισσότερα και δες το επίμαχο βίντεο στο zappit

Read More

And More