Μπομπ Κατσιώνης – Ευριδίκη: Σπάνια δημόσια έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι στο Μέγαρο Μουσικής

Με ένα διαφορετικό στιλ από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Μπομπ Κατσιώνης στο πλευρό της συζύγου του Ευριδίκης Θεοκλέους.

Το αγαπημένο ζευγάρι που είναι μαζί από το 2015 και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2019 βρέθηκε χθες στο Μέγαρο Μουσικλής προκειμένου να παρακολουθήσει την παρουσίασης του δεύτερου βιβλίου της Ζωγράφου και Ποιήτριας Κωνσταντίνας Βαλερά με τίτλο “Αν Οδός”.

Ο μουσικός που είναι ιδιαίτερα γνωστός στο χώρα της μέταλ τόσο στη χώρα μας αλλά και το εξωτερικό, επέλεξε για αυτή του την εμφάνιση να φορέσει ένα λευκό παντελόνι με μαύρο t-shirt το οποίο συνδύασε με γκρι σακάκι. Η Ευρυδίκη από την άλλη επέλεξε ένα μαύρο maxi φόρεμα.

Όπως θα δεις ο Μπομπ Κατσιώνης και η Ευρυδίκη πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό ενώ το παρόν στην ίδια εκδήλωση έδωσε και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που απήγγειλε κάποια από τα ποιήματα όπως και ο Θάνος Καληώρας. Αξίζει δε να αναφερθεί ότι απαγγελία έκανε και ο Γιάννης Στάνκογλου με έναν διαφορετικό τρόπο αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορούσε να βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής γι΄ αυτό και εμφανίστηκε μέσω Skype.

Ευριδίκη Θεοκλέους – Μπομπ Κατσιώνης

Ευριδίκη Θεοκλέους – Μπομπ Κατσιώνης

Ευριδίκη Θεοκλέους – Κωνσταντίνα Βαλερά – Μπομπ Κατσιώνης

Ευριδίκη Θεοκλέους – Κωνσταντίνα Βαλερά – Μπομπ Κατσιώνης – Φάνης Μαυρουδής

Ιωάννης Αθανασόπουλος – Κωνσταντίνα Βαλερά

Κωνσταντίνα Βαλερά – Θάνος Καληώρας

Γιάννης Στάνκογλου

Μαρία Ρουμελιώτου – Ιωάννης Αθανασόπουλος

Λίγα λόγια για την παρουσίαση του βιβλίου

Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο της Ζωγράφου και Ποιήτριας Κωνσταντίνας Βαλερά με τίτλο “Αν Οδός” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΝΙΚΑΣ.

Η δεύτερη αυτή έκδοση αποτελεί ένα σύνθετο και ιδιαίτερα πρωτότυπο έργο ποιημάτων, έργων τέχνης και video art σε σκηνοθεσία Σοφίας Ευαγγελινού, Earthview, πλαισιώμενα με αυθεντική μουσική απ τον συνθέτη Δημήτρη Ευαγγελινό με απαγγελίες καλλιτεχνών από διάφορους τομείς των τεχνών.

Κεντρικοί ομιλητές στην παρουσίαση του βιβλίου ήταν ο Δρ Μάνος Στεφανίδης, συγγραφέας, κριτικός τέχνης και Καθηγητής Ιστορίας Τέχνης του ΕΚΠΑ. και ο Δρ Κωνσταντίνος Μπούρας, ποιητής, θεατρολόγος και κριτικός βιβλίου.

Επιλεγμένα ποιήματα απαγγέλθηκαν από τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου και τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, ενώ η όλη εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τους: Γιάννη Γεωργιάδη σολίστ βιολιού, Εξάρχων Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Αθηνών και τον Γιάννη Νικολής, Guildhall school of music and drama, μέλος Φιλαρμονικής Αθηνών.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More