Μπουλέ – Πετράκης: Τραγουδούν σε αφιέρωμα για τον Γ. Δαλιανίδη! Δες φωτογραφίες

Χθες βράδυ στο μουσικό προαύλιο του Θεάτρου Badminton, δύο πολυσυζητημένα και αγαπήμενα πρόσωπα της φετινής σεζόν, ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν μία μαγική βραδιά αφιερωμένη στο έργο του Γιάννη Δαλιανίδη! Μέσω λοιπόν, της φωνής του Παναγιώτη Πετράκη και της Νάντιας Μπουλέ ταξιδέψαμε στην εποχή του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου, των μιούζικαλ!

Η έναρξη της παράστασης έγινε στις 21.30 το βράδυ με έναν πρόλογο του Μάκη Δελλαπόρτα, στον οποίο ανήκε η ιδέα για την πραγματοποιήση αυτού του αφιερώματος, ενώ αμέσως μετά, ο αγαπημένος μας Μίμης Πλέσσας είπε λίγα λόγια για τον καλό του φίλο, Γιάννη Δαλιανίδη, που έφυγε για άλλη μέρη αφήνοντας πίσω του μεγάλη ιστορία!

Το TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της βραδιάς καθώς και βίντεο από το πρώτο μέρος της παράστασης, την οποία παρακολούθησαν άνθρωποι όλων των ηλικιών. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους που απόλαυσαν την Νάντια και τον Παναγιώτη, ήταν η Μαρία Ιωαννίδου, η Μαίρη Λίντα, ο Θανάσης Πάτρας με τη σύζυγό του, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η μουσική αυτή παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί γι’ ακόμα δύο βραδιές -σήμερα και αύριο-, μας επανέφερε στη μνήμη τραγούδια που έκαναν το ντεπούτο τους στις ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη και μας ταξίδεψαν σε μαγικές εποχές και έναστρους καλοκαιρινούς ουρανούς…

Δες φωτογραφίες του TLIFE!

Ο μεγάλος μας συνθέτης Μίμης Πλέσσας με την Μαίρη Λίντα!

Ο Παναγιώτης Πετράκης, με τον Μίμη Πλέσσα, την Νάντια και τον Μάκη Δελλαπόρτα!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα!

Η Μαρία Ιωαννίδου!

Οι παρουσιαστές του ”elatte”, Θανάσης Πάτρας και Νάντια Μπουλέ!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη!

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης ακούστηκαν τα τραγούδια: ”Μη του μιλάτε του παιδιού”, ”Ζωγραφισμένα στο χαρτί”, ”Τ’ αθάνατο νερό”, ”Όταν μιλάς για χωρισμό” (Παριζιάννα 1969), ”Το φεγγάρι πάνωθέ μου” (Μαριχουάνα Στοπ 1970), ”Του αγοριού απέναντι” και ”Είμαι γυναίκα του γλεντιού” (Μια κυρία στα μπουζούκια 1968), ”Έχω στενάχωρη καρδιά” (Μερικοί το προτιμούν κρύο 1962), ”Μην πιεις νερό” (Γυμνοί στο δρόμο 1969), ”Θα πιω απόψε το φεγγάρι” (Γοργόνες και μάγκες 1968), ”Καμαρούλα”.

Η βραδιά έκλεισε λίγο μετά τις δώδεκα, με την Νάντια και τον Παναγιώτη να ερμηνεύουν το τραγούδι ”Μένουμε πάντα παιδιά” από την ταινία του 1965 ”Ραντεβού στον αέρα”, ευχόμενοι σε όλους να μείνουμε για πάντα παιδιά στην ψυχή. Επιπλέον, ο Μάκης Δελλαπόρτας, αφού ευχαρίστησε το κοινό και τους συντελεστές, κάλεσε γι’ ακόμα μία φορά τον Μίμη Πλέσσα να μιλήσει, έτσι ώστε να κλείσει η βραδιά όπως ξεκίνησε…

Κάποτε ήθελα να είμαι ώριμος… Ύστερα από την αποψινή βραδιά, θα προτιμούσα να ξαναήμουν παιδί!’‘, είπε εκείνος.

Εμείς γευτήκαμε λίγη από την μαγεία όλης αυτής της εποχής… Δες τα βίντεο και πάρε κι εσύ μια γεύση…

Read More

And More