Μπουράκ Χακί: H Χαρά Παππά δεν παύει να του λείπει! Η νέα κοινή φωτογραφία από το παρελθόν

Τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model συνεχίζουν κανονικά με τους κριτές του reality μόδας να αναζητούν το επόμενο μοντέλο που θα κάνει μια λαμπρή καριέρα εντός και εκτός συνόρων. Η Χαρά Παππά είναι ένα από τα κορίτσια του παιχνιδιού που έχει καταφέρει να δώσει στην κριτική επιτροπή αρκετές καλές φωτογραφίες, κερδίζοντας σε κάθε επεισόδιο θετικά σχόλια. Η μελαχρινή καλλονή έχει βάλει στόχο να κυνηγήσει το όνειρό της και δεν το βάζει κάτω!

Έξω από το παιχνίδι, πέρα από την οικογένειά της, την περιμένει και ο σύντροφός της Μπουράκ Χακί. Το μοντέλο και ο γοητευτικός ηθοποιός μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας με τον έρωτά τους να δυναμώνει συνεχώς στο πέρασμα του χρόνου. Ο Μπουράκ Χακί ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθειά της και δέχτηκαν την απόφασή της να μπει με χαρά στο παιχνίδι.

Βέβαια, όπως είναι λογικό, του λείπει πολύ και ανυπομονεί να την κρατήσει ξανά στην αγκαλιά του. Αυτός είναι και ο λόγος που συχνά πυκνά βλέπουμε να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από το παρελθόν μαζί με την Χαρά Παππά. Έτσι έγινε και σήμερα! Ο Μπουράκ Χακί κοινοποίησε στο προφίλ του μια φωτογραφία με την σύντροφό του από το 2017, στην οποία περπατούν χέρι – χέρι. Οι δυο τους είναι full in love!

Δες τη φωτογραφία:

Το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια από τις στιγμές του δύο χρόνια πριν!

Read More

And More