Μπουράκ Χακί: Η σύντροφός του μπαίνει στο GNTM!

Η πανέμορφη Χαρά Παππά, που τα τελευταία χρόνια είναι σύντροφος του διάσημου Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, θα είναι σύμφωνα με την εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη, ένα από τα μοντέλα που θα διεκδικήσουν τη νίκη στο ριάλιτι μόδας GNTM. Ο Τούρκος γόης του «Κισμέτ» και η Ελληνίδα καλλονή κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τα Μέσα για τη σχέση τους, ενώ δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο βήμα, προκειμένου να την επισημοποιήσουν.

Η Χαρά Παππά, που εκτός από επιτυχημένο μοντέλο είναι φοιτήτρια Οικονομικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από τη Ηγουμενίτσα, γνωρίστηκε στην Ελλάδα με τον γοητευτικό ηθοποιό. Από τότε οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα, με τη Χαρά να ακολουθεί τον σύντροφό της στην Κωνσταντινούπολη, για να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του.

Άλλωστε, δεν ασχολείται τελευταία επαγγελματικά με το μόντελινγκ, αλλά διατηρεί κανάλι στο YouTube. Εκεί, κοινοποιεί βίντεο ομορφιάς, αλλά και vlogs από την καθημερινότητά της με τον 46χρονο ηθοποιό.Τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά media είναι γνωστή ως η μοιραία Ελληνίδα, που γοήτευσε τον Τούρκο σταρ, και πλέον ετοιμάζεται να γίνει η σύζυγός του.

Στην Ελλάδα, ο Μπουράκ Χακί έγινε γνωστός μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Κισμέτ», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1. Πριν από δύο χρόνια, ο ίδιος επισκέφθηκε τη χώρα μας για να υπογράψει θεατρικό συμβόλαιο με τον παραγωγό Βασίλη Γκουρούση και κατέληξε να βρει τον έρωτα της ζωής του, μετά τον χωρισμό του από την επίσης ηθοποιό Σέμα Σιμσέκ, με την οποία ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους το 2012, έχοντας αποκτήσει μαζί έναν γιο, ύστερα από 11 χρόνια γάμου.

Αναμένεται να τη δούμε στις οθόνες μας λοιπόν!

Read More

And More