Μπουράκ Χακί: Οι αναρτήσεις για την Χαρά Παππά μετά το make over στο GNTM!

Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί είναι ένα όμορφο και λαμπερό ζευγάρι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια, όταν ο ηθοποιός βρέθηκε στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις και η έλξη που ένιωσαν ήταν αμοιβαία.  Έτσι, λοιπόν, δεν άργησαν να κάνουν σχέση και, μάλιστα, μετά από λίγους μήνες η 24χρονη να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη για χάρη του έρωτά της. Η μελαχρινή καλλονή και ο γοητευτικός ηθοποιός βλέπουν τον έρωτά τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα, ενώ κάνουν σχέδια γάμου, τα οποία άλλαξαν για λίγο λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι.

Όσο η όμορφη Χαρά συμμετέχει στο reality μόδας του STAR, ο Μπουράκ παρακολουθεί από τη γείτονα χώρα τα επεισόδια του GNTM και στηρίζει με τον δικό του τρόπο την αγαπημένη του. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της 24χρονης από το παιχνίδι, αλλά και από προσωπικές τους στιγμές, εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη που τρέφει για εκείνη.

Το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από την συχνότητα του STAR, παρακολουθήσαμε το make over των κοριτσιών, ενώ στη συνέχεια την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν για πρώτη φορά με τους συντρόφους τους. Μετά την προβολή του επεισοδίου, λοιπόν, ο Μπουράκ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες. Συγκεκριμένα, στη μία φωτογραφία το ερωτευμένο ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά, ενώ στη δεύτερη απεικονίζονται μόνο τα χέρια τους σφιχτά δεμένα.

Σίγουρα το ζευγάρι ανυπομονεί να βρεθεί ξανά μαζί!

Read More

And More