Μπουράκ Χακί: Πρωταγωνιστής σε ελληνική παράσταση! [pics]

Τον γνωρίσαμε μέσα από την τούρκικη σειρά Kismet και τώρα ο κούκλος Τούρκος πρωταγωνιστής Μπουράκ Χακί έρχεται να μαγέψει το ελληνικό κοινό, πρωταγωνιστώντας σε ελληνική παράσταση…

Ο Μπουράκ Χακί πρόκειται, μου λένε να παίξει σε μια μαύρη κωμωδία που ακούει στον τίτλο «Κύκλος» η οποία θα φιλοξενηθεί στο θέατρο «Σταθμός» σε σκηνοθεσία Γιάννη Αιβάζη! Μαζί του θα είναι οι: Κατερίνα Τσάβαλου, Γιώργος Κοψιδάς, Ευγενία Παναγοπούλου., Δημήτρης Γιώτης, Κώστας Φραγκολιάς και Νίκος Κερασιώτης.

Ενώ, θα συμμετέχουν και οι: Χρύσα Παππά, Νικόλας Μακρής, Λίλα Μπακλέση, Νίκος Κοκλώνης και Τέτα Καμπουρέλη.

Ένας σαρανταπεντάρης μικροαστός (Γιώργος Κοψιδάς) ξαφνικά χάνει τα πάντα! Αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως σαν από μηχανής θεός, ο δικηγόρος της πρώην γυναίκας του (Δημήτρης Γιώτης), του δίνει την λύση μη ξέροντας τις προθέσεις του. Το μπέρδεμα όμως στη ζωή του θα το φέρει μια απρόσμενη επίσκεψη απο την Τουρκία (Burak Hakki) που θα του αλλάξει τη ζωή. Θα του φέρει την αλήθεια και ξεκαρδιστικές συναντήσεις με απίθανους χαρακτήρες (Κατερίνα Τσάβαλου, Ευγενία Παναγοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Νίκος Κερασιώτης). Ο κύκλος της ζωής ειναι παντα απρόβλεπτος!

Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαρτίου…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More