Μπουρλότο έβαλαν τα “Κλεμμένα” στο… χαρέμι του “Σουλειμάν”!

Η χθεσινή Δευτέρα δεν ήταν καθαρά Δευτέρα για τους ανθρώπους του Mega, αλλά… Κυριακή του Πάσχα! Οχι, όχι δεν έχω παρενέργειες από την υπερκατανάλωση… ταραμοσαλάτας. Απλώς τι άλλο θα μπορούσε να είναι η χθεσινή Δευτέρα για το Mega μιας και η βραδινή ζώνη των 9.00 αναστήθηκε; Και αναστήθηκε κανονικότατα…

Βλέπετε, τα “Κλεμμένα Ονειρα” εγκατέλειψαν την απογευματινή ζώνη των 7.00, εισέβαλαν με φόρα στο prime-time και έφεραν τα πάνω – κάτω! Για την ακρίβεια έβαλαν… μπουρλότο στο χαρέμι του “Σουλειμάν”, ο οποίος τώρα; Τρέχει και δεν φτάνει. Ναι, στην πρώτη ευθεία αντιπαράθεση ελληνικών και τούρκικων σήριαλ, εννοείται πως οι τηλεθεατές ψήφισαν “δαγκωτό” την ελληνική παραγωγή!

Ετσι, έχουμε και λέμε, τα “Κλεμμένα” κατάφεραν να σημειώσουν κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 32,4%, αφήνοντας πίσω, πολύ πιο πίσω την Τούρκικη σαπουνόπερα, η οποία και κυμάνθηκε κατά μέσο όρο στο 22,5%, γεμίζοντας χαμόγελα ικανοποίησης τους ανθρώπους του Mega και προβληματισμό τους Αντεννικούς!

Οσο για το τι θα δούμε σήμερα στα “Κλεμμένα” ;

Η Σάννυ προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ρώσο, αλλά εκείνος έχει το μυαλό του στη Χρύσα. Το πουλαράκι που γεννιέται στη φάρμα δίνει στον Γιάννη και τη Μαντώ την αισιοδοξία πως στο εξής όλα θα πάνε καλά. Ο Κίμωνας μιλάει απότομα στην Ευδοκία και αυτή του λέει πως ίσως ήρθε η ώρα να λήξει το σχέδιο της συγκατοίκησής τους… Η ‘Αννα ψάχνει απελπισμένη τον Μπίλυ. Ο Δημήτρης λέει στον Μπίλυ να τελειώνει με τη δουλειά που του ανέθεσε, αλλά αυτός του λέει πως δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς να έχει πρόσβαση στο παιχνίδι.

Η ‘Αννα πάει στον Δημήτρη και την παρακαλεί να της δώσει πίσω τον Μπίλυ ή να τη βοηθήσει να τον βρει. ‘Οταν πάει να τον απειλήσει, ο Μαλτέζος της δίνει να καταλάβει πως η ζωή του Μπίλυ μπορεί να κινδυνέψει σοβαρά αν τον πιέσει περισσότερο. Ο Σταύρος λέει στον Ρώσο τα χειρότερα για τη Χρύσα κι έτσι αυτός αποφεύγει να του πει πώς νιώθει γι’ αυτήν. Η Νατάσα προσπαθεί να αποφύγει τον ‘Αρη, που την κυνηγάει επίμονα. Η Φαίη προσπαθεί να εμψυχώσει τον Σταύρο, που είναι στις μαύρες του ενόψει της επιστροφής του στη φυλακή.


Read More

And More