“Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές”: Ο Γιώργος Σαμπάνης συμμετέχει και στηρίζει την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη!

Ο Γιώργος Σαμπάνης μιλάει και για το γνήσιο ζεϊμπέκικο “Ώρες Μικρές”, 24 ώρες πριν την κυκλοφορία του official music video του, στο οποίο υπογράφει τη μουσική!

Με ένα προσωπικό μήνυμα στηρίζει την πρωτοβουλία “Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές”, μιλώντας και για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η οποία έχει παράξει διαχρονικές επιτυχίες, με πιο πρόσφατη το “Ώρες Μικρές”.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ευχαρίστησε τον Γιώργο Σαμπάνη, με μία συναισθηματική ανάρτηση, στην οποία αναφέρει:

“Αγαπημένε μου Γιώργο, «εγώ τη ζωή μου» τη ζω ως το «τέρμα». «Το παράξενο με μένα» είναι ότι ενώ «λείπει πάλι ο Θεός», εγώ πάντα περιμένω «ένα θαύμα». Αυτό ειναι λοιπόν «το τίμημα» όταν «οι άντρες δεν κλαίνε». Ακόμα και αν είναι οι «ώρες μικρές» φίλε μου, κάτω από «δύσκολα φεγγάρια», εγώ θα «διανυκτερεύω» πάντα για σένα @georgesabanis! Η συμβολή σου καθοριστική. Σε ευχαριστώ!.«Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές».#EvesthitesHordes #BouzoukiStories #MAZW #AgapoSimeni #OresMikres”

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης Γιώργος Μαζωνάκης, μέσα από story στα social media του, ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του official music video για το “Ώρες Μικρές”, το γνήσιο ζεϊμπέκικο σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, την Τρίτη 14 Ιουλίου, στις 15:00!

Read More

And More