Μπραντ Πιτ: Μιλάει ανοιχτά για την σπάνια πάθηση που αντιμετωπίζει και δεν μπορεί να αναγνωρίσει ούτε την οικογένειά του

 Σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Μπραντ Πιτ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την μάχη του με την «προσωπαγνωσία» ή όπως είναι ευρύτερα γνωστή «τύφλωση του προσώπου».

Πιο αναλυτικά, ο 58χρονος, Μπραντ Πιτ αποκάλυψε πως βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτή τη σπάνια πάθηση, η οποία δεν του επιτρέπει να αναγνωρίσει ή να θυμάται.. πρόσωπα!

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως με την πάροδο του χρόνου, η πάθηση αυτή επιδεινώνεται δημιουργώντας στο άτομο μεγάλη δυσκολία να αναγνωρίσει ακόμα και τους δικούς του ανθρώπους.

Πολλοί άνθρωποι με την πάθηση αυτή δυσκολεύονται ακόμα και να αναγνωρίσουν την οικογένειά τους, τον σύντροφό τους ή και τους φίλους τους και προσπαθούν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να τους θυμούνται, όπως τον τρόπο που περπατούν, τη φωνή τους ή το χτένισμά τους.

Αν και ο Μπραντ Πιτ δεν έχει διαγνωστεί επίσημα με αυτή την πάθηση, ο ίδιος θεωρεί ότι πάσχει από αυτό εδώ και χρόνια και μάλιστα, φοβάται πως οι άνθρωποι από το περιβάλλον του θα θεωρούν ότι είναι απόμακρος ή τους αποφεύγει.

Ο Μπραντ Πιτ μιλώντας στο GQ, δήλωσε: «Κανείς δεν με πιστεύει, όταν μιλάω για αυτό. Θέλω πολύ να γνωρίσω έναν άνθρωπο που να έχει την ίδια πάθηση». 

Ωστόσο, σύμφωνα με επιστήμονες και η ψυχολογία του ατόμου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην πάθηση αυτή και την επιδείνωσή της.

Read More

And More