Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ζητά να συμφιλιωθεί με τον πατέρα της εν μέσω του διαζυγίου

Δύσκολοι είναι οι τελευταίοι μήνες για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς όπως όλα δείχνουν ο γάμος της με τον Sam Asghari οδηγείται σε διαζύγιο.

Παράλληλα όμως, η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται πως θέλει να ανοίξει ξανά έναν ακόμα σημαντικό κύκλο της ζωής της, αφού σκέφτεται να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον απομακρυσμένο πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι ήθελε τον πατέρα της στη φυλακή για την 13ετή κηδεμονία της, αφού τον κατηγόρησε ως γνωστόν για κακοποίηση, φέρεται να θέλει να διορθώσει τη σχέση της μαζί του.

Πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Σαμ Ασγκάρι πριν από μία εβδομάδα, η Σπίαρς θέλει να προσεγγίσει τον Τζέιμι, ο οποίος είναι άρρωστος αυτή τη στιγμή.

Ο πατέρας της, ο οποίος μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο εδώ και μήνες, υποφέρει από μια λοίμωξη από μια προηγούμενη επέμβαση αντικατάστασης γόνατος, ενώ οι γιατροί αρχικά πίστευαν ότι το πρόβλημα ήταν τα νεφρά του.

Πρόκειται να υποβληθεί σε άλλη μια χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή, 25 Αυγούστου, και έχει χάσει πάνω από 25 κιλά λόγω των προβλημάτων υγείας του, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Από την πλευρά της, η ποπ σταρ, η κηδεμονία της οποίας έληξε τον Νοέμβριο του 2021, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε επαφή με ένα μόνο μέλος της οικογένειάς της – τον αδελφό της Μπράιαν.

Ο Μπράιαν, γενικά, κρατούσε χαμηλούς τόνους καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης μάχης της αδελφής του για την κηδεμονία.

Η τραγουδίστρια είχε «απομονωθεί» στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια, αφού ο Ασγκάρι, την «εγκατέλειψε» και κατέθεσε αίτηση για να τερματιστεί ο 14μηνος γάμος τους την περασμένη Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Read More

And More