Μπριζίτ Τρονιέ: Τα δώρα που πήρε από την Μπέτυ Μπαζιάνα

Η επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου τους, Μπριζίτ Τρονιέ στη χώρα μας είναι το πρώτο θέμα της επικαιρότητας. Κάθε κίνηση του προεδρικού ζεύγους ακολουθείται από δεκάδες φωτογράφους και δημοσιογράφους του εγχώριου αλλά και του ξένου Τύπου.

Η Μπριζίτ Τρονιέ μάλιστα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την λιτή εμφάνισή της στην Αθήνα ενώ πέρασε σχεδόν όλη την Πέμπτη μαζί με την σύζυγο του Έλληνα Πρωθυπουργού , Μπέτυ Μπαζιάνα.

Κι ενώ μέχρι χθες ξέραμε μόνο το δώρο που έλαβε η Γαλλίδα από την Μαρέβα Μητσοτάκη, σήμερα το real.gr αποκαλύπτει και αυτά που της έκανε η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα της έκανε όχι ένα αλλά δυο δώρα. Το πρώτο δώρο, της το έδωσε μέσα στο αυτοκίνητο που τις μετέφερε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην Ακρόπολη. Ήταν ένα βιβλίο με ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη στη γαλλική γλώσσα και ένα cd του συνθέτη Κωνσταντίνου Χριστοδούλου.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού έκανε και «επίσημο» δώρο στην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Αυτό, παραδόθηκε μέσω της εθιμοτυπίας. Ήταν σκουλαρίκια από το Μουσείο Μπενάκη και κολιέ με πέρλα αντίγραφα του 4ου αιώνα.

Read More

And More