Μπρούνο Τσιρίλο: Διακοπές στο Κάπρι με την κόρη του, μετά τον χωρισμό από την Έλενα Ασημακοπούλου

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγες εβδομάδες η είδηση για τον χωρισμό της Έλενας Ασημακοπούλου από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Η αγαπημένη ηθοποιός επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι χώρισε οριστικά από τον σύζυγό της και πατέρα της κόρης της Μπρούνο Τσιρίλο μετά από 12 χρόνια γάμου.

Το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη νέα του ζωή, με την Έλενα Ασημακοπούλου να βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ ο ποδοσφαιριστής πλέον έχει μετακομίσει μόνιμα στην Ιταλία.

Αυτές της μέρες μάλιστα, η κόρη τους, Μαρία βρίσκεται στην Ιταλία και απολαμβάνει τις πρώτες χωριστές διακοπές με τον μπαμπά της.

Ο ίδιος μπορεί να μην είναι λάτρης του Instagram, ωστόσο, αυτές τις ημέρες που η κόρη του βρίσκεται εκεί έχει μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους, δείχνοντας μας πώς περνούν τις μέρες τους.

Πατέρας και κόρη αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό ταξιδάκι στο Κάπρι και να εξερευνήσουν τις ομορφιές της χώρας. Ο Μπρούνο Τσιρίλο μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία μαζί με την μονάκριβη κόρη του, με την οποία ποζάρουν αγκαλιά, έχοντας θέα το απέραντο μπλε με γιγάντειους βράχους μέσα στη θάλασσα.

«Ο ασφαλής παράδεισός μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Read More

And More