“Μπρούσκο”: Δες απολαυστικό, φωτογραφικό backstage υλικό από τα γυρίσματα στα Χανιά!

Από εκεί που άρχισαν όλα… Στα μαγευτικά Χανιά βρίσκονται εδώ και μέρες οι συντελεστές της καθημερινής, δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Μπρούσκο”, μιας και με φόντο τις ομορφιές της Κρήτης αποφασίστηκε να γραφτεί και το μεγάλο φινάλε.

Η σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου ετοιμάζεται να ρίξει τίτλους τέλους και να περάσει στην τηλεοπτική ιστορία, γι ΄αυτό και αυτή την εποχή τα τελευταία γυρίσματα, γίνονται με άκρως εντατικούς ρυθμούς.

Στα Χανιά ,λοιπόν, βρίσκεται όλο το επιτελείο της σειράς των Βάνα Δημητρίου, Ανδρέα Γεωργίου και Κούλη Νικολάου και κατάφερα λατρεμένη να σου εξασφαλίσω απολαυστικά backstage στιγμιότυπα. Φωτογραφικά κλίκ από το επεισόδιο της Πέμπτης, αλλά και… “κλικ προσεχώς” απ ‘ότι θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Στις χαρακτηριστικές φωτό της Πέμπτης βλέπουμε μεταξύ άλλων τον Κούλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου σε δράση… Οι δυο τους βρίσκονται σε ένα μεγάλο τραπέζι στο λιμάνι των Χανίων!

Σύμφωνα με το επεισόδιο της Πέμπτης, η Ρενάτα δίνει στην Χρυσάνθη, όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που έχει βρει εις βάρος του Διαμαντή, σχετικά με τις τοκογλυφίες.. Αυτή η μυστική συνάντηση όμως, κάνει τον Παύλο ακόμα πιο καχύποπτο απέναντι στην Χρυσάνθη, κατηγορώντας την για άλλη μια φορά ότι έχει παράλληλη σχέση.. Η Χρυσάνθη νιώθοντας προσβεβλημένη του μιλάει για χωρισμό.

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας, προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση, όταν ο Μηνάς αναφέρει την Αναστασία για σύντροφο του Ματθαίου κι όχι την Στέλλα, μπροστά στους γονείς της. Τότε είναι και που μαθαίνει, ότι ο Ματθαίος έχει αποκτήσει παιδί με τη Στέλλα και εξοργίζεται. Η Στέλλα, έχει τρελάνει τον Ματθαίο με τις εξωφρενικές της απαιτήσεις, ενώ η Αναστασία, εξαιτίας της αγάπης της γι’ αυτό το παιδί, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσά τους. Ο Σήφης συνεχίζει το σχέδιο του για να φέρει την Στεφανία κοντά με την Πάολα, και οργανώνει μια ‘τυχαία’ συνάντηση για τους 3 τους.

Η Δήμητρα βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία και το σκάει από το σπίτι του Πάτροκλου. Όταν αυτός το αντιλαμβάνεται, βγαίνει εκτός εαυτού και την απειλεί φρικτά.. παράλληλα η Δήμητρα ζητάει από τον Νεκτάριο να συναντηθούν, όπου και του ανακοινώνει ότι τα 2 εκατομμύρια που πρέπει να του επιστρέψει, δεν υπάρχουν πλέον.

Όσο για το υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό, όπως ,ήδη, σου είπα λατρεμένη είναι από τα προσεχή επεισόδια, μιας και τα γυρίσματα συνεχίζονται νυχθημερόν! Βλέπεις, δεν είναι μόνο τα γυρίσματα του φινάλε που επείγουν… Ο χρόνος κυνηγά τον Ανδρέα, την Βάνα και τον Κούλη, γιατί πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα και τα γυρίσματα των νέων παραγωγών που έχουν βάλει μπροστά για του χρόνου στον Alpha.

Η Ελένη Βαίτσου και ο Ανδρέας Γεωργίου κατά την διάρκεια των γυρισμάτων στα Χανιά!!!

Read More

And More