“Μπρούσκο”: Ο “Αχιλλέας” δολοφονείται;

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο “Μπρούσκο”. Ο Σήφης έχει επιστρέψει στα Χανιά και ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλο επιλέγουν αυτή ακριβώς τη στιγμή για να υλοποιήσουν το σατανικό τους σχέδιο, προκειμένου να τον ενοχοποιήσουν για φόνο. Ο Πάτροκλος σκοτώνει τον γιο του Σηφαλάκη. Το όπλο της δολοφονίας ταυτοποιείται και ο Σήφης καταζητείται πλέον για φόνο.
Ο Παύλος κι η Χρυσάνθη χάνουν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους. Η πιο σημαντική ώρα για τον Αχιλλέα έχει φτάσει, καθώς οι γιατροί αποφασίζουν να τον «ξυπνήσουν» απ’ την καταστολή, χωρίς να μπορούν να δώσουν ένα φως αισιοδοξίας για την κατάστασή του. Η Μελίνα αλλά και τα αδέρφια του είναι συνεχώς στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, ο Μηνάς και η Αναστασία προσπαθώντας να δώσουν άλλοθι στον Σήφη, με τις καταθέσεις τους, πέφτουν σε αντιφάσεις. Ο Πάτροκλος με τον Αλκιβιάδη αποφασίζουν να δολοφονήσουν τον Αχιλλέα, μέσα στο νοσοκομείο.

Ο Πάτροκλος κατορθώνει να εισχωρήσει στην εντατική. Η Ρενάτα, προκειμένου να ησυχάσει τον Πάτροκλο ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η περιουσία του πατέρα του, ζητάει η ίδια απ’ τον Διαμαντή να κάνουν το συντομότερο ένα προσύμφωνο γάμου.

Ο Σήφης κινδυνεύει να συλληφθεί απ’ την Ιντερπόλ κι ο Παύλος, γνωρίζοντας ότι είναι έργο του Αλκιβιάδη, θολώνει και παίρνει τον νόμο στα χέρια του. Παράλληλα, μετά τη δολοφονία του γιου του Σηφαλάκη όλοι τρέμουν για το ξεκίνημα μιας νέας βεντέτας.

Τέλος, η Ρενάτα θέλοντας ν’ αποκόψει τη Ρενάτα απ’ τον Διαμαντή, ο Πάτροκλος της παριστάνει τον ερωτευμένο κι επιχειρεί να την φιλήσει, όταν όμως αντιλαμβάνεται πως εκείνη δεν «τσιμπάει» δεν διστάζει να την απειλήσει.

Read More

And More