“Μπρούσκο”: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1;

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία της ολοκαίνουργιας, καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 ,”Μπρούσκο”. Η σειρά από την οποία οι Αντεννικοί περιμένουν πολλά και κυρίως την… ανάσταση της καθημερινής, απογευματινής τους ζώνης στους πίνακες τηλεθέασης, είναι σχεδόν έτοιμη για τα… μάτια μας μόνο

Η νέα αυτή δουλειά της Βάνας Δημητρίου θα είναι εκείνη που ουσιαστικά θα ανοίξει και την αυλαία του fresh ψυχαγωγικού, φετινού προγράμματος του ΑΝΤ1, μιας και είναι η πρώτη νέα πρόταση των ανθρώπων του καναλιού του Αμαρουσίου,που θα κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας.

Ετσι, το “Μπρούσκο” αναμένεται να σηκώσει αυλαία την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με ένα διπλό,χορταστικό επεισόδιο που θα παίξει στην βραδινή ζώνη του καναλιού (τουλάχιστον έτσι συζητιέται στον ΑΝΤ1) και αμέσως μετά από Δευτέρα θα βρίσκεται στον αέρα του ΑΝΤ1 κάθε απόγευμα στις 7.00.

Ανεξίτηλοι έρωτες, μοιραία πάθη, σκοτεινά μυστικά, ίντριγκες που ξεπερνούν κάθε φαντασία, ξεδιπλώνονται στην ολοκαίνουργια, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1. Η σειρά εμπνέεται κατά κάποιον τρόπο από τον αιώνιο έρωτα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Κεντρικοί ήρωες είναι ο Αχιλλέας και η Μελίνα, δύο νέα παιδιά που αν και προέρχονται από δύο εντελώς διαφορετικές οικογένειες, τις ενώνει η μεγάλη τους αγάπη για το κρασί, το «Μπρούσκο». Ο Αχιλλέας κατάγεται από την Κύπρο, η Μελίνα από την Κρήτη.

Τη ζωή των δύο νέων συνδέει ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο όμως οι ίδιοι δεν γνωρίζουν. Οι δρόμοι τους ενώνονται ξαφνικά, όταν συναντιούνται τυχαία την παραμονή των γάμων τους. Η βραδιά είναι μαγική και με τη βοήθεια του μπρούσκου γίνεται και μεθυστική, με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά… Την ίδια ώρα, οι οικογένειές τους ερήμην τους, αποφασίζουν να συναιτεριστούν, ενώνοντας τα οινοποιεία τους και θέτοντας ως στόχο την εξαγωγή του μπρούσκου στην Ευρώπη.

Παίζουν : Εβελίνα Παπούλια, Αποστόλης Τότσικας, Αντώνης Καρυστινός, Τζόυς Ευείδη κ.α.

Read More

And More