“Μπρούσκο”: Το φινάλε γράφεται στα Χανιά! Δες την ρομαντική φωτό του “Αχιλλέα” και της “Μελίνας”…

“Μπρούσκο”, η σειρά που ήρθε και… μέθυσε τους Αντεννικούς με την επιτυχία της, η σειρά που ήρθε και άλλαξε αρχικά τα απογεύματά μας και στη συνέχεια τα βράδια μας, έφτασε η στιγμή για να ρίξει αυλαία.

Μετά από τέσσσερα ολόκληρα χρόνια, έφτασε η στιγμή το “Μπρούσκο” να ρίξει τίτλους τέλους, μιας και ως γνωστόν τίτλοι τέλους έπεσαν τον περασμένο μήνα και στην συνεργασία του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλη Νικολάου με τον ΑΝΤ1. Το τρίδυμο της επιτυχίας ανήκει πλέον στον Alpha.

Μπορεί ,λοιπόν, η συνεργασία των Γεωργίου, Δημητρίου και Νικολάου με τους Αντεννικούς κάπου εδώ να ολοκληρώθηκε, δεν ολοκληρώθηκαν ,όμως, και τα γυρίσματα της σειράς. Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται αυτές τι ημέρες εκεί απ ΄όπου ξεκίνησαν όλα… Από τα Χανιά!

Ναι, στα πανέμορφα Χανιά γράφεται το φινάλε του “Μπρούσκο”, μέσα σε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, μιας και για κανέναν δεν είναι εύκολο…

Μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινών, εντατικών γυρισμάτων και αφού όλοι οι συντελεστές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είχαν γίνει μία μεγάλη οικογένεια, έφτασε η στιγμή για το οριστικό “αντίο”.

Ιδιαίτερα φορτισμένος ήταν και ο Ανδρέας Γεωργίου, αλλά και η Ελένη Βαίτσου, μιας και αυτό το τηλεοπτικό ζευγάρι για τέσσερα χρόνια πέρασε πολλά…

Ιδού η τρυφερή φωτογραφία των παιδιών από το τελευταίο γύρισμα!

Read More

And More