My Style Rocks: 15 εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη ζωή της νέας παίκτριας, Janna Sireac!

Η δεύτερη εβδομάδα για το “My Style Rocks” μόλις ξεκίνησε και δύο είναι οι νέες παίκτριες που μπήκαν στο reality μόδας με σκοπό να δώσουν στους τηλεθεατές τις δικές τους στιλιστικές προτάσεις. Μεταξύ αυτών η Janna Sireac! Η 27χρονη Janna κατάγεται από τη Μολδαβία. Η μητέρα της ήρθε στην Ελλάδα για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή.

Η Janna έμενε με τους παππούδες της πίσω στη Μολδαβία και ήρθε για να βρει τη μητέρα της σε ηλικία 7 ετών. Έχει σπουδάσει Σχέδιο Μόδας και styling. Έχει δουλέψει ως βοηθός ενδυματολόγου. Έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστά ονόματα της show biz. Στο παρελθόν είχε δημιουργήσει τη δική της συλλογή με αθλητικά ρούχα.

Τα τελευταία χρόνια η Janna Sireac συνεργάζεται με την Τατιάνα Στεφανίδου, αφού έχει αναλάβει την επιμέλεια του Instagram της γνωστής παρουσιάστριας αλλά και του TLIFE. Η ίδια διαθέτει ένα υπέροχο Instagram account και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την ακολουθούν 26.000 άνθρωποι.

Δίνοντας καθημερινά μαθήματα στιλ και παρουσιάζοντας τις προτάσεις της με κομψό και ανέμελο τρόπο η Janna Sireac θα προσπαθήσει να πείσει τους κριτές του “My Style Rocks” με τις επιλογές της με σκοπό να φτάσει στην κορυφή. Εμείς βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε 15 φωτογραφίες από τη ζωή της νέας παίκτριας του reality μόδας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όνειρό της να φτιάξει τη δική της collection με κοστούμια. Μέσω του Instagram της έχει συνεργαστεί με YSL, ARMANI, CALVIN KLEIN.

Read More

And More