My Style Rocks: Ξέσπασε η Ευρυδίκη – “Μου έρχεται να αποχωρήσω για να μην πλακώσω καμία στο ξύλο”

Η εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks έφερε εντάσεις, εκνευρισμό και πικρόχολα σχόλια στο πλατό του reality μόδας. Για άλλη μια φορά η παίκτρια πρωταγωνίστησε σε έναν καβγά άνευ προηγουμένου με την Κορίνα Αδραμιτίδου. Μάλιστα, στην αντιπαράθεση των δύο γυναικών πήρε μέρος και η Janna Sireac, η οποία τα… άκουσε επίσης από την Ευρυδίκη, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει.

«Δεν είμαι κόλακας ψυχούλα μου. Γλείφτρα δεν είναι, ούτε υπήρξα, ούτε θα υπάρξω. Ανάγκη δεν το έχω, εσύ που το έχεις κάνε τη γλείφτρα εδώ. Εγώ ψεύτρα δεν είμαι ούτε γλείφτρα, ευχαριστώ…», είπε απευθυνόμενη στην Κορίνα.

Και κατόπιν εξήγησε μιλώντας στην Κατερίνα Στικούδη: «Δεν θα με κοροϊδεύουν εμένα μέσα στα μούτρα μου και θα λέω “ναι”. Η Κορίνα είναι ένα διπρόσωπος άνθρωπος και ελίσσεται σαν το φίδι. Από αυτά που έχω δει, γιατί δεν είμαι ηλίθια. Εγώ ότι έχω να πω το λέω και μπροστά της…».

Καταλήγοντας, η ίδια επεσήμανε: «Νευριάζω πάρα πολύ. Νευριάζω τόσο πολύ που μου έρχεται να αποχωρήσω για να μην πλακώσω καμία στο ξύλο. Εγώ δεν πάω καλά. Ειδικά όταν με προκαλούν. Δεν μπορώ αγάπη μου. Ο καθένας παίρνει τη συμπεριφορά που του αξίζει…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More