My Style Rocks: Η έντονη ενόχληση της Έλενας Χριστοπούλου με τη Σοφιάνα Σπίνουλα [video]

Το απόγευμα της Τρίτης, η νέα παίκτρια του “My Style Rocks” , Έρη Λώλη παρουσίασε το concept της στις συμπαίκτριες της και στην κριτική επιτροπή λέγοντας ότι είναι μοντέλο και φωτογραφίζεται σε ανδρικό περιοδικό με το θέμα της φωτογράφισης να είναι κατά του “revenge porn”. Η Κατερίνα Στικούδη, λοιπόν, αφού ζήτησε από τα κορίτσια να βαθμολογήσουν την εμφάνισή της, απηύθυνε το λόγο στη Σοφιάνα Σπίνουλα, προκειμένου να κρίνει τόσο το concept όσο και το outfit.

“Για το concept δεν θέλω να μιλήσω. Δεν υπάρχει λόγος. Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι που δεν είναι δικό μου. Με απασχολεί, απασχολεί όλες τις γυναίκες, όμως δεν είναι κάτι δικό μου”, ήταν τα λόγια της Σοφιάνας Σπίνουλα που προκάλεσαν τον εκνευρισμό της Έλενας Χριστοπούλου. “Έχω σεβαστεί πάρα πολύ τις απόψεις σου, τη στάση σου και είσαι και ένα λαλίστατο κορίτσι στα social media, εδώ γιατί δεν λες τη γνώμη σου”, σχολίασε η ξανθιά κριτής.

“Το να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι νιώθω ότι γίνεται εμπορευματοποίηση και χάνεται η όλη ουσία”, απάντησε έντονα η Σοφιάνα Σπίνουλα.

Δες το βίντεο:

Οι πρώτες διαφωνίες ξεκίνησαν στο “My Style Rocks”.

Read More

And More