My Style Rocks: Η Ιωάννα Σιαμπάνη μας δείχνει το νέο της look!

Μια αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε να κάνει πρόσφατα η Ιωάννα Σιαμπάνη. Η παίκτρια του My Style Rocks, που καθημερινά κρίνεται για τις στιλιστικές της επιλογές, υιοθέτησε ένα νέο look. Τη γνωρίσαμε πέρσι από την σύντομη συμμετοχή της στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε δυναμικά και κατάφερε να ξεχωρίσει με το στυλ της.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη κατάγεται από τη Λάρισα και μένει στην Αθήνα. Έχει τελειώσει δημοσιογραφία και σχέδιο μόδας, ενώ εργάζεται ως brand social media manager σε εταιρεία με κοσμήματα. Στο My Style Rocks δήλωσε συμμετοχή γιατί αγαπάει πολύ τη μόδα και θέλει να πάρει στιλιστικές συμβουλές από τους κριτές.

Τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Σιαμπάνη έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της. Έτσι στην αρχή της εβδομάδας εμφανίστηκε στο My Style Rocks με πιο κοντά μαλλιά απ’ ότι την είχαμε συνηθίσει. Επίσης το απόγευμα της Δευτέρας μας έδειξε το νέο της look και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ζητώντας την γνώμη μας για το νέο της κούρεμα.

Read More

And More