My Style Rocks: Η Λένα Xαριζόπουλος που αποχώρησε έχει το πιο χλιδάτο και αισθησιακό instagram! [pics]

Ξεχώρισε με το στιλ της και της αρέσουν πολύ τα ακριβά αξεσουάρ και ρούχα! Δυστυχώς αποχώρησε νωρίς από το My Style Rocks, πριν προλάβουμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνη και πριν ξεδιπλώσει όλες τις σκέψεις της πάνω στη μόδα και το στιλ!

Η 40χρονη Λένα Χαριζόπουλος έχει σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ζωή και ένα πολύ ενδιαφέρον προφίλ στο Instagram! Σε αυτό έχει πολλές σέξι φωτογραφίες σε σκάφη και πισίνες όπου αναδεικνύεται το καλλίγραμμο κορμί της αλλά και φωτογραφίες όπου φαίνεται ότι ζει μια όμορφη και χλιδάτη ζωή!

Η Λένα προέρχεται από εύπορη οικογένεια, η οποία διατηρούσε αλυσίδα φροντιστηρίων. Η ενασχόλησή της με τη μόδα ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, όπου μία φίλη της, που δούλευε ως merchandiser στη Victoria Secret, της πρότεινε να ασχοληθεί με τον χώρο. Είναι οπαδός του «ευ ζην», της αρέσει η καλή ζωή και πάθος της είναι τα ταξίδια τα οποία και έχει καταφέρει να κάνει μέρος της δουλειάς της. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας σε μεγάλους οίκους μόδας και διατηρεί lifestyle blog που έχει να κάνει με την αισθητική, την πολυτέλεια και ενίοτε με σχεδιαστές. Έχει δουλέψει ως υπεύθυνη επικοινωνίας και visual merchandiser στο Λονδίνο και στη Ρώμη σε μεγάλους οίκους μόδας. Έχει κάνει δύο γάμους.

Πάρε μια γεύση από τις φωτογραφίες που επιλέξαμε από το instagram της

Μάλιστα, σε μία από τις δουλείες που έκανε στην Ιταλία, η Λένα γνώρισε από κοντά την Κιμ Καρντάσιαν και τη μητέρα της Κρις Τζένερ, όταν ακόμα αυτές πρωταγωνιστούσαν μόλις στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι σόου της πριν ακόμα δημιουργήσουν την δική τους αυτοκρατορία.

Η Λένα όπως βλέπεις αγαπά τα ταξίδια και την καλή ζωή και αυτό φαίνεται και στο προσωπικό της Instagram!

Read More

And More