My Style Rocks: Η Τόνια Κούμπα «σπάει τη σιωπή της» και αποκαλύπτει γιατί δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι μόδας!

Η απόφαση να διακοπεί λόγω κορονοϊού το «My Style Rocks» και να συνεχιστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν προβλημάτισε πολλές παίχτριες του ριάλιτι μόδας με αποτέλεσμα να υπάρχουν και μερικές ηχηρές αποχωρήσεις. Μια από αυτές ήταν και η αποχώρηση της Τόνιας Κούμπα.

«Ο κορονοϊός μας έπιασε εξαπίνης. Βρήκα τη χρυσή τομή που εξυπηρετούσε τα δικά μου θέλω και τα δικά τους συμφέροντα. Άπαξ και δήλωσα συμμετοχή περιμένανε κάποια πράγματα από μένα. Τήρησα τη σύμβασή μου και κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ. Με την άρση αυτού μιλάω πολύ ελεύθερα και αφιλτράριστα. Σαν παιδί των media που μου δόθηκε το βήμα να με μάθετε, ήρθε η ώρα να το καρπωθώ. Θα πω στα κορίτσια που θέλουν να κάνουν το ίδιο, χαμηλά η μπάλα, παιδιά. Δεν χρειάζεται να είσαι νούμερο για να φέρνεις στο κανάλι νούμερα», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίχτρια του My Style Rocks.

Η ίδια ανέφερε πως δεν θα συνεχίσει καθώς για εκείνη τελείωσε ο κύκλος του παιχνιδιού. Και φυσικά ανέφερε πως έχει ήδη δεχτεί κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις για την νέα τηλεοπτική σεζόν! Η παίκτρια, μάλιστα, δήλωσε ότι έκανε δοκιμαστικό για μεσημεριανή εκπομπή αλλά δεν τα βρήκε στα διαδικαστικά. Μιλάει όμως με πρωινή εκπομπή και εταιρεία παραγωγής για σόου από το εξωτερικό.

Read More

And More