My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – “Αυτό είναι ψυχολογικός πόλεμος”

Στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης, σχολιάζοντας την εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου υποστήριξε πως η παίκτρια αποτελεί μια από τις καλύτερες περιπτώσεις διαγωνιζόμενης, εξηγώντας πώς «η Ευρυδίκη έχει πραγματικό στιλ μέσα στα λάθη της. Δηλαδή βλέπω μια κοπέλα που δεν σταματάει να αγωνίζεται, είτε μια μέρα είναι νευριασμένη είτε όχι, την Ευρυδίκη θα την παρατηρήσεις, θα την προσέξεις, είναι η καλύτερη στο είδος της. Οι άλλες προσπαθούν να βρουν το είδος τους, εσύ το έχεις το είδος σου. Μπορεί και τελικά να είσαι και η πιο αληθινή εδώ».

Τα λόγια του γνωστού σχεδιαστή, ωστόσο, φάνηκε πώς ενόχλησαν κάποιες παίκτριες. Μια από αυτές ήταν και η Μαρία Καζαριάν, η οποία βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είπα ότι είστε άδικος. Με πείραξε που βγάλατε χειμωνιάτικο ένα look μου και μου βάλατε άσσο… Είπατε ότι η Ευρυδίκη είναι η μόνη που ντύνεται μόνη της, λες και οι άλλες έχουμε βοήθεια… Δεν τα έχω βάλει όμως με την Ευρυδίκη…».

Βλέποντας τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Μαρία Καζαριάν να λογομαχούν με παρονομαστή το όνομά της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα.

Φορτισμένη συναισθηματικά και με δάκρυα στα μάτια, ανέφερε: «Όλα τα κορίτσια κάνουν παρατήρηση για ένα καλό σχόλιο που μου έκανε ένας κριτής. Δεν μου έχει ξανακάνει… Τα κορίτσια δεν μου λένε ξεκάθαρα “δεν είσαι αληθινή, είσαι ψεύτικη” και πετάνε το μπαλάκι από εδώ και από εκεί. Αυτό είναι για εμένα ψυχολογικός πόλεμος. Έχω δεχτεί αρνητική κριτική από τα κορίτσια και από τους κριτές, αλλά δεν έχω κάνει φασαρία, ούτε έχω ζηλέψει…»

Επίσης, η ίδια αποκάλυψε ότι μετά τα λόγια του Στέλιου Κουδουνάρη προς το πρόσωπό της βρέθηκε “απομονωμένη” από τα υπόλοιπα κορίτσια. «Μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά πιο πριν αισθανόμουν τέλεια. Με την Μαρία έχω μια σχέση που ή την λατρεύω ή θέλω να την σκοτώσω. Το ίδιο και με τη Janna. Με τις άλλες είμαι cool…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More