My Style Rocks: Με συμπτώματα κορονοϊού η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – “Το τεστ έγινε και βγήκε…”

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του My Style Rocks, είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της.

Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής, η εκρηκτική ξανθιά έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει στα instastories της και κατάφερε να ανησυχήσει λίγο τους followers της.

Ο λόγος; Η Ευρυδίκη, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο, αποκάλυψε ότι έχει κάποια ύποπτα συμπτώματα, τα οποία την κινητοποίησαν για το ενδεχόμενο να νοσεί με κορονοϊό.

“Δυστυχώς από χθες έχω βήχα και δέκατα, στα οποία δεν έδωσα σημασία, αλλά ολοένα και γίνονται εντονότερα. Περιμένω να ξημερώσει. Έχω μιλήσει με τον προσωπικό μου γιατρό και αύριο πρωί πρωί με την αυγούλα θα πάω να κάνω το τεστ του κορονοϊού. Παιδιά στείλτε μου θετική ενέργεια και να προσέχετε τους εαυτούς σας. Με αγάπη η Ευρυδίκη της καρδιάς σας…” , έγραψε χαρακτηριστικά.

Το απόγευμα, μάλιστα, επανήλθε με νέα ανάρτηση στα instastories της, αποκαλύπτοντας πώς το τεστ έγινε με επιτυχία, αλλά η ίδια θα παραμείνει για ένα βράδυ στην απομόνωση. Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Το τεστ έγινε. Βρίσκομαι μόνη μου σε απομόνωση μέχρι αύριο που θα δοθούν τα αποτελέσματα. Εύχομαι να βγει αρνητικό. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας όλους. Να προσέχετε!” .

Το βράδυ, ωστόσο, φαίνεται πώς έμαθε από τους γιατρούς ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και ότι απλά περνάει μια εποχική ίωση. Φανερά χαρούμενη έσπευσε να ενημερώσει τους θαυμαστές της και να τους ευχαριστήσει για τα μηνύματά τους. “Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης και το ενδιαφέρον σας παιδιά. Με έχετε κατασυγκινήσεις. Το τεστ βγήκε αρνητικό. Χάσαμε 300 ευρώ για το τεστ, κερδίσαμε χαρά όμως, μιας και ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Χαλάλι!!! Μια απλή εποχιακή ίωση περνώ τελικά. Προσέχετε τους εαυτούς σας. Θα επανέλθω asap…” .

Read More

And More