My Style Rocks: Όσα δεν γνωρίζεις για την Εύα Μπάση – Δες πως ήταν με ξανθά μαλλιά!

Στο My Style Rocks οι παίκτριες καθημερινά κρίνονται για το στιλ τους. Κάποιες κοπέλες έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με τις ενδυματολoγικές τους επιλογές και παραμένουν στο παιχνίδι. Ανάμεσα τους και η σέξι παίκτρια Εύα Μπάση, η οποία έχει δεχτεί τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια από τους κριτές. Συχνά αντιμετωπίζει την κριτική με χιούμορ ενώ κάποιες φορές αντιδρά με με την κριτική επιτροπή.

Η Εύα Μπάση έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και θέλει πολύ να ασχοληθεί με την τηλεπαρουσίαση. Η μόδα μπήκε στη ζωή της από τα 16 της χρόνια με το μόντελινγκ. Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι η ειλικρίνεια, ο αυθορμητισμός και ο εγωισμός. Δέχεται την καλοπροαίρετη κριτική αλλά δεν δέχεται την κριτική με εμμονή και κακία. Αποφάσισε να συμμετάσχει στο My Style Rocks γιατί η μόδα είναι η ζωή της και πιστεύει ότι θα την βοηθήσει να κάνει το μεγάλο βήμα στο χώρο της τηλεόρασης.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της μελαχρινής καλλονής στο instagram, ξεχωρίζουν οι φωτογραφίες της από την περίοδο που ήταν παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων και το διαφορετικό look της με ξανθά μαλλιά πριν από λίγα χρόνια.

Read More

And More