My Style Rocks: Ποια διαγωνιζόμενη είχε πρωταγωνιστήσει σε video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Στο δεύτερο κύκλο του My Style Rocks είδαμε πολλές παίκτριες που θέλησαν να δείξουν το στιλ τους και να κριθούν για τις εμφανίσεις τους. Από τις κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή και μπήκαν στο ριάλιτι μόδας κάποιες αποχώρησαν είτε από απόφαση των κριτών, είτε οικειοθελώς. Μια από τις παίκτριες που ξεχώρισε για το στιλ της είναι και η Έφη Αναστασοπούλου. Με τις εμφανίσεις της αρκετές φορές απέσπασε θετικά σχόλια από τους κριτές, αλλά για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

H Έφη Αναστασοπούλου εργαζόταν για εννέα χρόνια ως μοντέλο σε γνωστά fashion brands της Ελλάδας και του εξωτερικού, κυρίως στο Μιλάνο που διέμενε για πέντε χρόνια. Η μόδα την ενδιέφερε από τεσσάρων ετών, καθώς δεν άφηνε τη μητέρα της να διαλέγει τα ρούχα που θα φορέσει. Είναι απόφοιτoς της Φιλοσοφικής και μιλάει τέσσερις γλώσσες. Στο My Style Rocks αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή γιατί το πάθος της για την μόδα και το styling είναι πιο ισχυρό από οποιαδήποτε δυσκολία που προκύπτει στη ζωή της. Όμως πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από το παιχνίδι.

Όσο εργαζόταν ως μοντέλο η Έφη συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας, φωτογραφήσεις και διαφημιστικές καμπάνιες. Μάλιστα είχε παίξει στο video clip για το τραγούδι “Τρεις Ζωές” του Μιχάλη Χατζηγιάννη, όπως είδαμε σε αναρτήσεις της στο instagram.

Δες την πρώην παίκτρια του My Style Rocks στο video clip του γνωστού τραγουδιστή:

Read More

And More