My Style Rocks: Ποια είναι η beauty και fashion blogger Κωνσταντίνα Σουλτάτη με το ιδιαίτερο στιλ και τον κούκλο σύντροφο; [pics]

Στο My Style Rocks οι παίκτριες κρίνονται καθημερινά για τις ενδυματολογικές επιλογές τους. Εκτός από τις κοπέλες που βλέπουμε από την αρχή του παιχνιδιού και συνεχίζουν να διαγωνίζονται για τα look που παρουσιάζουν, κάθε εβδομάδα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχεται και νέες παίκτριες που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στη μόδα. Μια από τις κοπέλες που μπήκαν πρόσφατα στο reality μόδας είναι και η Κωνσταντίνα Σουλτάτη.

Η 20χρονη Κωνσταντίνα έχει σπουδάσει αισθητική και είναι beauty και fashion blogger. Μένει στη Γλυφάδα, όπου και έχει δικό της ινστιτούτο αισθητικής με την μητέρα της. Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί αγαπά τη μόδα και μπορεί να την υποστηρίζει με κάθε τρόπο. Είδωλα της από το χώρο της μόδας είναι οι σχεδιαστές Zimmerman, Dior, Balenciaga.

Απ’ ότι φαίνεται η νεαρή παίκτρια του My Style Rocks είναι ερωτευμένη με τον Ίωνα Μάγκο, δάσκαλο yoga και personal trainer πολλών επωνύμων της εγχώριας showbiz. Μάλιστα σε μια ανάρτησή της στο instagram, η Κωνσταντίνα Σουλτάτη μας έδειξε πόσο αγαπά τον σύντροφό της. Συγκεκριμένα σε μια από τις κοινές τους φωτογραφίες έγραψε: “Που να φανταστώ εκείνη τη μέρα στο γυμναστήριο πως θα έβρισκα εσένα και όλη μου η ζωή θα άλλαζε . Είσαι δίπλα μου σε κάθε αποτυχία και επιτυχία, και μακάρι όλοι οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι καθημερινά , να σου έμοιαζαν . Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας , love you all”.

Δες ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η παίκτρια του My Style Rocks:

Read More

And More