My Style Rocks: Ποια είναι η Ιωάννα Σιαμπάνη που ξεχωρίζει με το στιλ και το χαμόγελο της

Το My Style Rocks είναι μια εκπομπή μόδας στην οποία οι παίκτριες κρίνονται για τις στιλιστικές τους επιλογές. Οι κοπέλες καθημερινά αλλάζουν look και προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Στο τέλος κάθε εβδομάδας η παίκτρια που έχει συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία κερδίζει ένα χρηματικό έπαθλο. Ανάμεσα στις παίκτριες που έχουν ξεχωρίσει για το στιλ τους είναι και η Ιωαννά Σιαμπάνη. Την είχαμε γνωρίσει από την σύντομη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του My Style Rocks και φέτος έκανε δυναμική επιστροφή στο παιχνίδι.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη κατάγεται από τη Λάρισα και μένει στην Αθήνα. Έχει τελειώσει δημοσιογραφία και σχέδιο μόδας, ενώ εργάζεται ως brand social media manager σε εταιρεία με κοσμήματα. Στο My Style Rocks δήλωσε συμμετοχή γιατί αγαπάει πολύ τη μόδα και θέλει να πάρει στιλιστικές συμβουλές από τους κριτές. Αντιπροσωπεύει το εκκεντρικό στιλ, αλλά παράλληλα προσαρμόζεται και υποστηρίζει κάθε στιλ. Το είδωλό της στο χώρο της μόδας είναι η Iris Apfel.

Τον τελευταίο καιρό φήμες θέλουν την όμορφη παίκτρια του My Style Rocks να είναι ερωτευμένη με τον γνωστό επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και κάνουν σπάνιες κοινές εμφανίσεις.

Δες ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η παίκτρια του My Style Rocks στο instagram:

 

Read More

And More