My Style Rocks: Ποια είναι η Κυριακή Τσανικίδη που συμμετείχε στο Power of Love;

Τη γνωρίσαμε την περασμένη σεζόν από τη συμμετοχή της στο Power of Love και φέτος αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητες της στο My Style Rocks. Ο λόγος για την Κυριακή Τσανικίδη, τη νέα παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Πριν λίγους μήνες κατάφερε να βρει την αγάπη στο πρόσωπο του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και τώρα θέλει να παρουσιάσει τις ενδυματολογικές της επιλογές και να κριθεί για το στιλ της.

Η Κυριακή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και ασχολείται επαγγελματικά με το νέο της e-shop για ρούχα. Έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο Power of Love και μάλιστα ήταν μια από τις διαγωνιζόμενες που κατάφεραν να φθάσουν μέχρι τον τελικό. Η αγάπη της για τη μόδα και το στιλ, την οδήγησαν να δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks. Είναι έτοιμη να πειραματιστεί με το στιλ της και να αποκτήσει νέες γνώσεις από τα σχόλια της κριτικής επιτροπής. Στόχος της είναι να καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της σειρά με ρούχα. Πλεονεκτήματα της είναι ότι είναι δυναμική, επίμονη και πάντα χαμογελαστή, ενώ μειονέκτημα της είναι ότι είναι αναβλητική.

Σίγουρα η Κυριακή ξεχωρίζει με την ομορφιά της και αγαπάει τη μόδα, όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που μοιράζεται στο instagram. Δέχεται την κριτική καθώς θεωρεί ότι με την συζήτηση όλα λύνονται.

Read More

And More