My Style Rocks: Ποια είναι η Μαρία Λέκκα με το ξεχωριστό στυλ και τον έντονο χαρακτήρα

Το My Style Rocks έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, αφού φέτος προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τα κορίτσια γίνονται καθημερινά αντικείμενο συζήτησης όχι μόνο για τις στιλιστικές τους επιλογές αλλά και για τον έντονο χαρακτήρα τους. Μπορεί οι εντάσεις και οι τσακωμοί να είναι πολλοί, όμως τα κορίτσια έχουν ένα στόχο και προσπαθούν καθημερινά να τον πετύχουν.

Μία από τις παίκτριες που έχει ξεχωρίσει για την έντονη παρουσία της στο παιχνίδι είναι η 21χρονη Μαρία Λέκκα. Η Μαρία μεγάλωσε στη Ζάκυνθο και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Λάρισα. Από μικρό παιδί ασχολήθηκε με τη μόδα και το στυλ, πειράζοντας την ντουλάπα της μητέρας της και ξεφυλλίζοντας περιοδικά. Θεωρεί ότι ένα από τα ελαττώματα της είναι ότι δεν έχει υπομονή και δηλώνει πεισματάρα.

Ο λόγος που αποφάσισε να συμμετάσχει στο My Style Rocks είναι γιατί αγαπάει τη μόδα, την τηλεόραση και την αναγνωρισιμότητα. Αγαπημένη της σχεδιάστρια είναι η Donatella Versace καθώς έχει κάνει τα πάντα στο χώρο της μόδας.

Δες φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram:

Read More

And More