My Style Rocks: Ποια είναι η Τζώρτζια Παναγή; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις [pics]

Δευτέρα σήμερα και μία νέα εβδομάδα ξεκινάει στο “My Style Rocks” με την είσοδο δύο καινούργιων παικτριών. Μία εξ αυτών είναι η Τζώρτζια Παναγή. Η όμορφη Κύπρια είναι 29 χρονών και έχει τελειώσει Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώ έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο.

Πριν 11 χρόνια, η Τζώρτζια Παναγή ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση με το τηλεπαιχνίδι Great Deal. Παρουσίασε αθλητική εκπομπή για τέσσερα χρόνια. Το 2015 ήταν στο διαγωνισμό «DanceSing» στην Κύπρο, τον οποίο και κέρδισε, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά. Η ίδια κάνει ραδιόφωνο σε σταθμό της Κύπρου μέχρι και σήμερα.

Η μόδα ήταν πάντα στη ζωή της 29χρονης Τζώρτζιας Παναγή, αφού η δουλειά της στην τηλεόραση συνδυάζεται με αυτή. Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια από εδώ και πέρα θα μας παρουσιάζει κάθε απόγευμα τις στιλιστικές προτάσεις της έχοντας ως στόχο φυσικά να κερδίζει θετικά σχόλια και υψηλή βαθμολογία τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και από τις συμπαίκτριές της.

Δες φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

H Τζώρτζια Παναγή είναι μια κούκλα! Αναμένεται να δούμε πώς θα τα πάει μέσα στο “My Style Rocks”.

Read More

And More