Μύκονος: άδειες ξαπλώστρες

Μύκονος: άδειες ξαπλώστρες | tlife.gr

Κάθε πέρσι και καλύτερα, λέει ο λαός μας και αυτό ισχύει και για το νησί της Μυκόνου. Αν και βρισκόμαστε στα μέσα τριημέρου, η τουριστική κίνηση του νησιού είναι κατά πολύ μειώμενη σε σχέση με πέρσι. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει κατα πολύ τις εξορμήσεις των Ελλήνων, και θύματα έχουν πέσει και οι διάσημοι αυτής της χώρας που σε άλλους καιρούς την περίοδο της Πρωτομαγιάς κατέκλυζαν τα σοκάκια του νησιού των Ανέμων.

Πάντως για την Μύκονο η περίοδος της Πρωτομαγιάς είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την περίοδο του Πάσχα, οπού η τουριστική κίνηση ήταν αρκετά χαμηλή έως ανύπαρκτη. Όμως στις παραλίες θα βρούμε τουρίστες που κάνουν κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου. Τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια έχουν κατακλύσει το λιμάνι του νησιού προκαλώντας ανησυχία στους ξενοδόχουπαλλήλους, καθώς βλέπουν πώς και οι τουρίστες από άλλες χώρες κάνουν οικονομία προτιμώντας τις κρουαζιέρές παρά να μείνουν για περισσότερες μέρες σε ένα νησί και να χρεωθούν τις διανυχτερεύεσεις.

Φέτος, οι επώνυμοι που επίσκεφτηκαν την Μύκονο ήταν ελάχιστοι. Στην πιο γνωστή παραλία της Μυκόνου «Nammos», στην οποία όποιο…βότσαλο και αν σηκώσεις θα βρεις κάποιον διάσημο, τον μοναδικό τον οποίο συναντήσαμε ήταν τον εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο με την σύζυγο του Τζένη Μπαλατσινού να απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαιρινό μπάνιο για φέτος.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του TL!fe

READ more