Μύκονος: Η Πολωνή ερωμένη μιλάει για τη δολοφονία Ζουγανέλη!

Μύκονος: Η Πολωνή ερωμένη μιλάει για τη δολοφονία Ζουγανέλη! | tlife.gr

Σε συνέντευξη που έδωσε στο choicetv.gr, η 28χρονη χορεύτρια τονίζει ότι έπεσε θύμα εκβιασμού από συμμορία συμπατριωτών της. »Θα σκότωναν την οικογένειά μου. Με απειλούσαν και ζητούσαν να τους πω, όλα όσα γνώριζα για το σπίτι και για τον ίδιο (Μ.Ζουγανέλη)»

Η ερωμένη του Μίμη Ζουγανέλη, είπε ότι δέχτηκε να ακολουθήσει τους κακοποιούς επειδή δεν… έβαζε με το μαυλό της, το ενδεχόμενο της δολοφονίας. »Πίστευα ότι θα γινόταν μόνο ληστεία. Ο Ζουγανέλης ήταν ένας άνθρωπος που με είχε βοηθήσει οικονομικά και με είχε πάρει μαζί του σε διάφορα ταξίδια».

Ποια είναι η γυναίκα δηλητήριο…
H 28χρονη Πολωνή εργάστηκε ως χορεύτρια στο Space club της Μυκόνου την περίοδο 2004-2007. Το 2007 γνώρισε τον επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη και σταμάτησε από το διάσημο club του νησιού των ανέμων. Ξεκίνησε στο club την περίοδο που εργάζοταν σε ξενοδοχείο του νησιού ως λαντζέρισσα .

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή τους ξεκίνησε αμέσως μετά το άγριο φονικό. Ένας λιμενικός είδε την “εντυπωσιακή” χορεύτρια να παίρνει το πλοίο της γραμμής το απόγευμα της δολοφονίας. Οι κάμερες στο σπίτι, σε ένα ακόμη γειτονικό αλλά και στο λιμάνι της Ραφήνας “έλεγαν” το ίδιο.

Οι δράστες έκαναν το λάθος να φύγουν οδικώς. Τους “έπιασαν” και άλλες κάμερες, στο δρόμο και στα σύνορα. Η αστυνομία είχε τη διαδρομή τους, ήταν πίσω αρκετές ώρες γνώριζε όμως ότι είχαν πάρει κατεύθυνση για την Πολωνία.

Δεν “τσίμπησαν” ούτε στο τηλεφώνημα που έκανε η 28χρονη κοπέλα στο θύμα με κινητό Πολωνία για να φανεί ότι ήταν στο εξωτερικό. Ήξεραν τα πάντα οι αστυνομικοί και έδωσαν όλα τα στοιχεία στις Πολωνικές αρχές.

READ more