Μύλος των Ξωτικών: Έτσι έγινε το ατύχημα στα Τρίκαλα! Τραυματίστηκαν τρία παιδιά

Τρόμος και πανικός επικράτησε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στο Μύλο των Ξωτικών, στα Τρίκαλα. Το παιχνίδι τριών παιδιών στην πόλη του παραμυθιού, λίγο έλειψε να μετατραπεί σε κόλαση.

Τρία παιδιά τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, όταν το παιχνίδι – τρενάκι στο οποίο επέβαιναν εκτροχιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των τριών παιδιών, το τρενάκι στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο τρενάκι, το οποίο βρισκόταν σταματημένο κοντά στο τέλος της διαδρομής.

Άμεσα, στο σημείο έσπευσαν γονείς, άλλοι επισκέπτες και οι άνθρωποι του Μύλου των Ξωτικών για να απεγκλωβίσουν τα παιδιά, τα οποία κατατρομαγμένα απ’ όσα είχαν προηγηθεί, ούρλιαζαν και έκλαιγαν. Ένα από τα παιδιά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έπαθε κρίση πανικού.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά στο ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Πηγή: Newsit

Read More

And More