Μυριέλλα Κουρεντή: Απέρριψε πρόταση για αισθητική παρέμβαση από σκηνοθέτη και εκείνος την άφησε χωρίς δουλειά

H Μυριέλλα Κουρεντή αυτή τη σεζόν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Έλα στη Θέση μου”. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο και μετρά αρκετές συμμετοχές τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Το πρωί του Σαββάτου, η Μυριέλλα Κουρεντή έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία αποκαλύπτει το bullying που έχει κατά καιρούς δεχτεί για συγκεκριμένο σημείο του σώματός της αλλά και την πρόταση σκηνοθέτη που αρνήθηκε και αποτέλεσε την αιτία να χάσει τη δουλειά της.

Διάβασε όσα έγραψε:

“ΛΘ Ψ
~Στα αριστερά μας βλέπουμε την αληθινή Μυριέλλα Κουρεντή! Την μη φωτοσοπαρισμένη. ~Μία γυναίκα που εκείνη την μέρα, πήγε σχεδόν άυπνη, με μαύρους κύκλους κάτω απ’τα μάτια και σπυράκια κάτω απ’το μάγουλο στη φωτογράφιση του μεσιέ @thodoris_chaniotis χωρίς να ντραπεί ή να νιώσει λιγότερη γι’αυτό. ~Μία γυναίκα που δεν δίστασε να πει: «Ωραία τα σαρκώδη χείλη που εξαπλώνεται η μόδα τους, αλλά δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα οπότε ας ξεχωρίσω με τα δικά μου, τα νορμάλ..»
~Μία γυναίκα που κάποτε, ένας πασίγνωστος (στην Ελλάδα) σκηνοθέτης της ζήτησε να αφαιρέσει την στραβή ελίτσα που έχει στο μέτωπο (αυτή που μου τη σβήνουν συνεχώς σε φωτογραφίσεις γνωστών περιοδικών και δεν έχει καταλάβει ακόμα το γιατί) και ενώ είχε κλείσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη απέρριψε την πρόταση του και έτσι έμεινε χωρίς δουλειά για αρκετό καιρό. (Δούλεψε στο θέατρο τελικά γιατί ναι! Οι ηθοποιοί που παίζουμε στη το κάνουμε κι αυτό και μερικοί καλύτερα απ’ότι στη .) ~Μία γυναίκα που δεν έχει ούτε μέση δαχτυλίδι, ούτε Καρντάσιαν οπίσθια, ούτε μπαλκονάτο στήθος, ούτε το μαλλί της μικρής γοργόνας Άριελ. Και τίποτα απ’όλα αυτά δεν το θεωρεί σπουδαίο επίτευγμα.

Η αριστερή φώτο είμαι ΕΓΩ.
Η δεξιά που θαυμάσατε κάποιοι τόσο πολύ σε προηγούμενο μου ποστ (χωρίς να μπείτε καν στον κόπο να διαβάσετε την περιγραφή ή να σας υποψιάσουν τα ψηφιακά μπαλόνια) είναι μια ανύπαρκτη ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα, που μοιάζει με εκατομμύρια άλλες, που δεν είμαι εγώ και δεν θα γίνω ποτέ. ♡Το ερώτημα λοιπόν που σου θέτω είναι: Εσύ? Ποια θα επιλέξεις να είσαι? Ποιά σε συμφέρει καλύτερα να είσαι? Αυτή που είσαι? Ή ένα αντίγραφο ενός αντίγραφου ενός αντίγραφου που δεν θα διαφέρει σε τίποτα από το σύνολο? Και μήπως αν θέλεις να ομορφύνεις τον εαυτό σου να το κάνεις από μέσα (μυαλό-καρδιά-ψυχή) για να βγει και προς τα έξω η αλλαγή?? Σκέψου καλά πριν απαντήσεις…”.

Η Μυριέλλα Κουρεντή δεν μασάει τα λόγια της!

Read More

And More